Gata , am citit tot forumul in lung si in lat . Ati facut o treaba excelenta cu acest forum.
Ma numesc Mihai si sunt un pescar la inceput de drum . Dupa ce 1-2 ani de pescuit la somn cu tot felul de metode "traditionale" si cu rezultate mediocre v-am gasit pe voi cu plute de grund, cu noduri fara nod, cu sonare, cu tot felul de metode moderne. Asta a fost! M-am uitat in buzunar, am vorbit cu nevasta, i-am explicat bebelui ca alocatia sa o sa fie folosita intr-un scop nobil si am inceput investitia in scule de calitate. Sezonul 2013 o sa ma gaseasca inarmat cu tot ce trebuie pentru lupta cu monstrul. O sa-l caut in prima etapa pe Mures in judetul Alba. O sa va tin la curent
Zoran, la gasit nu va bazati pe mine ca nu am o memorie mecanica prea buna dar in schimb am deja un set de intrebari pregatite pentru voi la care nu am gasit raspuns
Am inceput sa pescuiesc pentru placerea de a fi pe malul apei in natura linistit cu o bericica un suc o poveste asa ca o sa fiu in 2013 la stationar pe mal cu plute de grund in apa
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!