Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Ceau prieteni pescari, sunt Mishu si...
Ceau prieteni pescari,
In primul rand va doresc un calduros La Multi Ani! si sa avem un An Nou! mai bun din toate punctele de vedere.
Si eu sunt interesat in achizitionarea unor cloncuri din gama Tilo. Astept cu nerabdare detalii vis a vis de comanda, pret si modul de livrare.
Multumesc.
Salut Mishu si bine-ai venit pe forum!
Dupa cum vad, esti pasionat de cloncanit!?
Da, Zoran am devenit fan de cloncanit in urma povestilor,pozelor si filmuletelor postate pe acest forum. In plus bogatia informatiilor care sunt oferite te ajuta sa incepi cat mai "profi" acest stil de pescuit. Mentionez ca sunt un fan inrait al pescuitului la salau cu momeli artificiale. Sper(si cu ajutorul vostru) sa devin la fel de inrait si in pescuitul la clonc. Acestea fiind spuse va multumesc si va urez fire cat mai intinse!
Salut Mishu si bine ai venit.
Salut Mishu, bine ne-ai găsit. Pe ce meleaguri vieţuieşti?
Salut şi bucuraţi-vă de natură.
Saluty
Vreau sa multumesc tuturor celor care m-au salutat, celorlalti membrii ai forumului cat si prietenului CristiV datorita caruia am devenit fan al acestui forum si al acestei frumoase comunitati pescaresti.
Pt. Ovidiu: vietuiesc pe meleaguri banatene(Timisoara) si pescuiesc cu predilectie pe Dunare zona: Bazias---->PF2
Salut Mishu si bine ai venit.
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.

, fire intinse!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
Fir intins Mishu!