Carlig 22,24, 1 viermus daca se poate "de porc", varga cat mai "fast, de concurs, cine stie cunoaste" de lungime cat este locul ( sunt truse de obleti de la 1.1 pana la 4 m, extraordinare , cat te tine punga,), pe vremuri concursurile cu asa ceva le castigam, si doamne ce frumos,era pescuitul viteza, si cate rasturnari de situatie puteau aparea numai intro juma de ora. Pluta in consecinta in functie de adancime si curent si fir si experienta si fir si ETC, echilibrata in functie de conditii de 1 alica sau un plumb culisant special reglat pe pluta respectiva ( cu pila de unghii a nevestei). Forma plutei iarasi in functie de conditiile de pescuit, curent mare , curent , mic, stationare, adancime, vant..Fir 0.08 si 0.10 de SUPER CALITATE, altfel dupa 100 obleti tre. sa schimbi inaintasul in coditiile de pescuit viteza pt ca este deja tocit.Tot inainte. Pt o partida de pescuit viteza la obleti sunt in stare sa renunt la o iesire la dunare daca stiu ca este oblet mult unde merg. Pot sa va asigur ca dupa 2-3 ore de pescuit intens, a doua zi am febra musculara si ma dor toate incheieturile si nimeni nu ma crede, dar am prins si peste 500 de obleti pe ora.