Din articolul asta sa zicem ca sunt de acord ca isi mananca semeni mai mici
Cica sursa este ziarul(?) Die Welt,si provine de la conducatorul unei mari asociatii de pescari din Bavaria..Cel mai mare neadevăr ce l-am auzit. Care este sursa respectiva din Germania?
Salut.Cu ceva timp in urma am vazut un filmulet pe you tube unde niste baieti de la Gruppo Siluro Italia analizau stomacul somnilor prinsi si cateodata impreuna cu alte resturi de pesti in special platica si mreana ...![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Gura Humorului -Cislago Italia(pescuiesc zona Pavia-Cremona, Isola Serafini)
si acesta este un mod de atrage atentia de la lucruri mai importante..ma mir ca inca nu am citit, in revistele de pescuit, de somnul african, care este un peste cu care s-au populat balti private,
de ex. balta de la Nitchidorf, din Banat, unde am fost personal (acest an, in mai) si am si prins aceste dihanii, daca astia scapa in riuri va fi o problema foarte, foarte ,foarte grava.
Minca absolut totul si au o vitalitate extraordinara, am prins la mamaliga si la porumb, de rima si alte preparate din carne numai spun..sint sigur ca minca si icre , pestii de talie mai mica si
in general tot ce le vine in cale..
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH