Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit
  • Autorul acestui subiect este »evergreen«

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

1

14.09.2012, 00:04

Comando Delta de Dorian Marin

Am inceput o mica vanatoare de completare a sectiunii despre pescuit din biblioteca. Pe langa cartea „Gigantii misteriosi” de Olivier Portrat pe care o caut in limba romana cu mici sanse de izbanda, vad ca nu reusesc sa dau de urma „Comando Delta” de Dorian Marin! Ma poate ajuta cineva, eventual cu un anticariat unde sunt sanse sa mai fie vreun exemplar ratacit? :gandesc:
P.S. Poate dai vreo idee, Zoran, daca ai vreun cunoscut care se ocupa de traduceri!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

• Scrie un mesaj privat

2

27.09.2012, 23:20

Chiar nu stie nimeni nimic despre unde as mai putea incerca sa gasesc Comando Delta? :nunteleg: :gandesc:
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

• Scrie un mesaj privat

3

08.02.2013, 01:34

Chiar daca am gasit si am cumparat un exemplar din aceasta carte, mai doresc sa mai gasesc inca un exemplar, asa ca daca doriti sa o vindeti, ne vom inteleg la pret!

• Scrie un mesaj privat

4

18.03.2013, 01:28

Greu de crezut, insa am mai gasit un exemplar, pe la Oradea!