Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit
  • Autorul acestui subiect este »evergreen«

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

1

01.08.2012, 12:34

Feromonul pentru crap

Salut, baieti, n-am mai folosit de foarte multi ani acest atractant, pe care l-am gasit sub 2 forme, in fiola de 5 ml si nu stiu sigur daca nu apare si-n a treia forma. Eu l-am gasit la 5,8 lei/buc produs de Ultrabite si la 5,5 lei/buc aproape la fel, dar difera putin eticheta, foarte putin, este posibil sa fie diferenta de la un lot la altul, si am gasit la cateva magazine de pescuit cu 10 lei/buc, n-am ajuns inca in Obor, sa vedem ce au si acolo. A mai folosit cineva feromonul, in perioada de reproducere si nu numai, cu sau fara rezultate? :gandesc:
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Subiecte asemănătoare