Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Multe Salutări și din Bulgaria

Bună tuturor pescarilor care s-au apucat cu pescuitlul la somn. Și mie îmi place pescuitul ăsta, deoarece n-am capturi mari. Locul meu cel mai preferat de pescuit acestui pește este Dunăre. Somnul il prind la râme, lipitori și mai rar coropișnițe pentru că prețul lor s-a ridicat mult în ultimii ani.Vă doresc capturi mari și o viață cât se poate mai sănătoasă! Sunt deschis pentru orice întrebări, dacă aveți! Voi fi fericit să intru în legatură cu voi!
Salut si bine ai venit!
Multe salutari!!!!!!!!
salutari Pescarule si bine ai venit printre noi ...
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste
AnEm

Pescarul!
Placerea e si de partea noastra, si noi suntem deschisi la intrebari despre ...

Bun venit! Pe la voi se foloseste cloncul? Tu ai incercat pana acum?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

pescarule
Salut și bine ai venit!
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.
Vă mulțumesc tuturor care m-au salutat și mă acceptat printre voi!
Către Evergreen
La noi se folosește foarte mult cloncul și tralling. La Dunărea se folosește mai frecvent cloncul, iar la barajele - tralling. Eu niciodată n-am încercat să prind pește așa, pentru că n-am barcă și echipamentul trebuie să fie mai "serios" decât este al meu. Dacă am posibilitatea să pescuiesc în felul ăsta, aș încerca cu cea mai mare plăcere.
salutare !!!
bine ai venit