Dole, dar la ce iti trebuie foc? eu de obicei nu fac focul la pescuitul de noapte. Cand mai merg cu fetele si vor foc, le pun cortul la 30-50 de m de malul apei si le fac un foc micut. Daca vrei foc pentru a te incalzi, din experienta personala nu mi se pare cea mai buna solutie, Cand pleci de langa el iti e mai frig, te tine ocupat,Focul Iti oboseste ochii si apoi te chinuiea vezi ce e pe langa tine pe mal....Eu folosesc frontala doar cand urmaresc firul la scos noaptea si starletii de pe clopotei

, imbracat bine...nu e nevoie de foc. In weekend cand recuperam o montura am aprins frontala chiar cand era aproape de mal, in acelasi timp am dat si cu plumbul/linia peste un peste in apa care se asezase chiar in dreptul taberei mele...cred ca m-am speriat eu mai tare ca el cand a plecat de langa mal....nu stiu sa spun daca era somn sau avat...dar in linistea noptii am crezut ca e Nessie cand am dat peste el

. Acum cativa ani pescuiam la crap noaptea pe o balta privata, cand incepuse usor sa se lumineze am mers la masina sa imi iau un hanorac, grabit sa ajung inapoi la undite am inchis usa cam tare, cand a facut click, e o raza de 50-60 de m au sarit toti chinezestii si albitura....pestii sunt foarte sensibili la zgomote si vibratii pe mal...cu cat mai putin cu atat mai bine