Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

eugen Braila

Sunt nou și mă prezint!

• Autorul acestui subiect este »eugen Braila«

Răspunsuri: 1

Locație: Braila

• Scrie un mesaj privat

1

15.02.2017, 13:32

braconaj

Salut!

Va scriu din Braila fiind un inpatimit al pescuitului la somn si nu numai
Cu mare regret o sa incep spunindu-va ca in zona judetului nostrum somnul a cam disparut din cauza braconajului inconstient si bestial cu current electriccare se practica sub dulcea ingaduinta a politiei de frontier si a totalei indiferente a AJVPS Braila care nici nu se prezinta pe malurile Dunarii, activitatea sa rezumandu-se la incasarea de taxe pt. premise.
Ce Dumnezeu se mai poate face?

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

2

22.02.2017, 21:04

Salut Eugen, si bine-ai venit pe forum! :noroc: O problema mare in Romania, acest braconaj... si nu doar ca ni se pare, dar a iesit total de sub control. Sincer, nu stiu ce se va intampla, sau ce se poate face, decit incerca a NU sustine acest fenomen, in nici un fel.
Asemenea ca si cu motoarele de barca fara acte: eu nu voi cumpara niciodata motor fara acte din RO, ptr ca nu susțin furtul de motoare! Si tot asa nu voi cumpara peste braconat, never-ever :cafea:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com