Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

dandubala68

Sunt nou și mă prezint!

• Autorul acestui subiect este »dandubala68«

Răspunsuri: 1

Locație: Botosani

• Scrie un mesaj privat

1

12.01.2017, 17:55

Pescar incepator in cautare de experienta teoretica

Salut!
- Ma numesc Danut,sunt din Botosani, fara experienta mare in pescuit (am pescuit doar pe iazuri la caras;crap)
Avand prin apropiere ape curgatoare precum Siret;Prut , am fost de cateva ori cu prietenii la pescuit la apa curgatoare.Experienta a fost extraordinara cu toate ca nu am avut nici o captura, nu mi-am pierdut curajul,entuziasmul sa pescuiesc pe apa curgatoare si chiar imi doresc sa pot intra si eu in tainele pescuitului . Am avut placerea de a asista la prinderea unui somn de un coleg.Atunci mi-am promis mie insumi ca voi face tot posibilul sa ma documentez in ceia ce priveste pescuitul la somn.
Cu ingaduinta dumneavoastra va rog sa ma lasati sa pot accesa informatiile de care am nevoie sa ma pot numi si eu "pescar de somn"
Va doresc o zi frumoasa si fir intins.

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

2

27.01.2017, 02:19

Bine-ai venit, Danut, spor la documentat pe forum!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

3

22.02.2017, 20:46

Salut Danut, si din partea mea, bine-ai venit pe forum! :noroc:
Ce nu gasesti explicat pe forum, intreaba-ne, iti vom raspunde cit de bine si de urgent putem :ochi:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com