Salut,sunt Lucian si weekendul trecut am avut prima trasatura de somn adevarat la o montura cu biban viu dar ceva nu i-a placut si a scuipat-o.Chestia care mi s-a parut ciudata este ca bibanul era viu si nevatamat si montura era trasa la mal.Pecuiesc pe raul Prut la feeder si spinning si e prima data cand am bagat intr-un carlig mare un peste pe masura.Montura am plasat-o langa o tufa de iarba in apa pana la piept si trasatura a venit pe la 1 noaptea.Am stat si a doua noapte dar au fost doar niste,,clopoteli,, scurte(nu a mai fost ,,aho aho,,

)Stiu de la localnici ca in zona sunt cateva exemplare uriase si nu sunt povesti ca-i aud bufnind din cand in cand.
Acum tot ce-mi doresc e sa am drilul vietii si cateva fotografii.Pentru asta cred ca-mi trebuie scule noi si niste sfaturi utile.Sunt convins ca forfacul a fost prea scurt si nu am folosit nici vre-o pluta ceva sa-mi ridice pestele de pe substrat.Apa fiind limpede am observat ca statea cat se poate de camuflat profitand de fiecare smoc de iarba.
Sper sa ma primiti printre voi si sa ma ajutati cu niste informatii din experienta voastra.