Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

luc

Sunt nou și mă prezint!

• Autorul acestui subiect este »luc«

Răspunsuri: 1

Locație: vicovu de jos

• Scrie un mesaj privat

1

08.09.2016, 22:58

Salutare

Salut,sunt Lucian si weekendul trecut am avut prima trasatura de somn adevarat la o montura cu biban viu dar ceva nu i-a placut si a scuipat-o.Chestia care mi s-a parut ciudata este ca bibanul era viu si nevatamat si montura era trasa la mal.Pecuiesc pe raul Prut la feeder si spinning si e prima data cand am bagat intr-un carlig mare un peste pe masura.Montura am plasat-o langa o tufa de iarba in apa pana la piept si trasatura a venit pe la 1 noaptea.Am stat si a doua noapte dar au fost doar niste,,clopoteli,, scurte(nu a mai fost ,,aho aho,,:))Stiu de la localnici ca in zona sunt cateva exemplare uriase si nu sunt povesti ca-i aud bufnind din cand in cand.
Acum tot ce-mi doresc e sa am drilul vietii si cateva fotografii.Pentru asta cred ca-mi trebuie scule noi si niste sfaturi utile.Sunt convins ca forfacul a fost prea scurt si nu am folosit nici vre-o pluta ceva sa-mi ridice pestele de pe substrat.Apa fiind limpede am observat ca statea cat se poate de camuflat profitand de fiecare smoc de iarba.
Sper sa ma primiti printre voi si sa ma ajutati cu niste informatii din experienta voastra.

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

2

13.09.2016, 06:53

Salut Lucian, bun venit pe forum! :noroc:

O experienta asemanatoare am avut si eu acum multi ani, cand eram inca pescar de crap. Dar gustand vreo 10 min din drill, am ramas uimit de puterea acestui peste si m-am orientat complet spre pescuitul la somn... :pauza: ... si nu imi pare deloc rau!
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

3

13.09.2016, 22:06

Bine-ai venit, Lucian, fir intins!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Subiecte asemănătoare