Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

ulise70

Anfänger

• »ulise70« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 3. September 2016

Beruf: maistru electro mecanic,maistru constructii metalice,cazangerie si sudura

• Nachricht senden

1

Samstag, 3. September 2016, 19:48

salut,ma numesc Iulian

Sunt severinean de origine,crescut pe apa de mic,cu microbul pescuitului in sange::)) .In principal pescuiesc la somn din barca ,cu clonc,in zona Tismana,Burila mare,dar si in Cazanele Dunarii.cloncuri utilizez de regula facute de mine,nu e o pretentie pt o anumita marca,in principal tonalitatea bataii face diferenta!Sunt zile diferite,nici o partida nu e identica cu alta,si de multe ori se vad somnii cum se ridica,se uita pe momeli,si coboara pe fund!folosesc barci hommade,copiate dupa modele americane in principal,pt ca nu mai am timp sa stau pe planseta sa fac proiecte.Monturile sunt si ele confectionate tot de mine,si sunt foarte multumit,chiar prietenii mei se mira cum prind somnii cu mopurile mele::))cum le numesc ei.Multumesc pt timpul acordat de a citi mesajul meu,si poate ideile mele va vor bucura candva la o partida de somn!Fire intinse tuturor! :clonk

Zoran

ADMINISTRATOR

Registrierungsdatum: 9. Januar 2012

• Nachricht senden

2

Mittwoch, 7. September 2016, 08:20

Salut Iulian, bine-ai venit pe forumul nostru! :noroc:
Felicitari ptr cloncurile, monturile si barcile facute de tine. Poate gasesti ceva timp vreodata si ni le prezinti pe un subiect aparte :apl:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

evergreen

Erleuchteter

Registrierungsdatum: 24. Februar 2012

• Nachricht senden

3

Dienstag, 13. September 2016, 17:12

Sunt severinean de origine,crescut pe apa de mic,cu microbul pescuitului in sange::)) .In principal pescuiesc la somn din barca ,cu clonc,in zona Tismana,Burila mare,dar si in Cazanele Dunarii.cloncuri utilizez de regula facute de mine,nu e o pretentie pt o anumita marca,in principal tonalitatea bataii face diferenta!Sunt zile diferite,nici o partida nu e identica cu alta,si de multe ori se vad somnii cum se ridica,se uita pe momeli,si coboara pe fund!folosesc barci hommade,copiate dupa modele americane in principal,pt ca nu mai am timp sa stau pe planseta sa fac proiecte.Monturile sunt si ele confectionate tot de mine,si sunt foarte multumit,chiar prietenii mei se mira cum prind somnii cu mopurile mele::))cum le numesc ei.Multumesc pt timpul acordat de a citi mesajul meu,si poate ideile mele va vor bucura candva la o partida de somn!Fire intinse tuturor! :clonk

Salut, ulise, bine-ai venit, se poate si o poza cu un clonc? Daca mai vii si cu inca vreo 2, cu barca si o montura, ar fi si mai interesant...:)
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!