Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

MihaiP

Sunt nou și mă prezint!

• Autorul acestui subiect este »MihaiP«

Răspunsuri: 3

Locație: Craiova

• Scrie un mesaj privat

1

06.06.2016, 15:29

Salutari

Salutari !
Sunt Mihai, locuiesc in Craiova.
Pescuiesc de peste 18 ani, am inceput cu trestia, apoi din primele alocatii de elev care mi-au picat in mana, mi-am achizitionat ceva mulinete si lansete. Acum am 30 de ani, practic spinningul pe Dunare, in special cu jiguri la salau. Ocazional mai dau si dupa avati si alti rapitori, dar pasiunea nr. 1 ramane pescuitul la jig. Mai nou am inceput sa cochetez si cu pescuitul cu echipament de baitcasting.
In trecut am mai pescuit la stationar dupa somni, chiar am si prins ceva exemplare. As mai pescui si acum, insa din pacate timpul este deocamdata insuficient pentru toate.
Ultima provocare este pescuitul somnului la clonc. Desi inca din copilarie tot citesc despre aceasta tehnica, abia acum m-am hotarat sa incerc. Mi-am luat un clonc, am o barca gonflabila cu motor si un sonar Side Imaging. Urmeaza sa achizitionez lanseta si mulineta. Lanseta cred ca va fi DAM Steelpower Red Inliner 210, 30 lbs.
Rugamintea mea de la voi cei initiati pe acest forum, ar fi
[b]sa ma ajutati sa achizitionez aceasta lanseta de undeva, intrucat nu o gasesc in magazinele din Romania.
Toate cele bune !

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

2

06.06.2016, 23:22

Salut, Mihai, bine-ai venit, ce model de clonc ai cumparat? Pana sa iei decizia finala in legatura cu achizitionarea echipamentului, ar fi bine sa mai ai putina rabdare pana mai aduni informatii de pe forum. Fir intins.
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

MihaiP

Sunt nou și mă prezint!

• Autorul acestui subiect este »MihaiP«

Răspunsuri: 3

Locație: Craiova

• Scrie un mesaj privat

3

07.06.2016, 19:27

Salut, Mihai, bine-ai venit, ce model de clonc ai cumparat? Pana sa iei decizia finala in legatura cu achizitionarea echipamentului, ar fi bine sa mai ai putina rabdare pana mai aduni informatii de pe forum. Fir intins.
Am facut rost de 2 cloncuri custom, ca sa zic asa. Sunt facute manual, din lemn de nuc, de un pescar din zona Dunarii care pescuieste de multi ani la clonc. Unul este cu o pastila supradimensionata, iar celalalt este cu o pastila ceva mai mica, fiindu-mi recomandat ca un clonc pt incepatori. Ambele sunt concave si au unghiuri diferite de intrare in apa.

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

4

14.06.2016, 06:42

:salut: Mihai, si din partea Echipei, bine-ai venit pe forum :noroc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com