Teo....zi-ne si noua cu ce scoti crapalaii din butuci. Shakespere...Shakespere...dar exact de care.
Referitor la lansetele Colmic Calibra: am pus mana pe ele....am pus si pe portofel si cam atat.

Am impresia ca au actiunea lenta indoindu-se pe toata lungimea blancului , dar poate ne lamureste cineva ce detine comorile astea.

ce actiune au. A ....si trebuie sa fie bune si la ciortani si la dihanii, dulapi, sau ceva crapi mai rasariti.
Referitor la lansetele comercializate de Decathon, nu le cunosc, daca sunt modele noi, nu au "rewiew-rile "pescarilor, dar sper sa le pot vedea si om vedea.
Referitor la lansetele Balter topaz: actiune 10-30g??? sau putere 10-30 g???? Sau cat zice producatorul ca poti arunca cu plumbi de greutatea aia ???? Ca si la batranele germina scrie producatorul ceva si ea poate altceva.
BUN Rewiew. !!!!!!
Acum sa va zic si eu Rewiew-ul meu la Lansetele Jaxon Silver Shadow Power Tip,2.40m,2segmente.
- varf foarte sensitiv, poti pescui si la harjanca cu ele, deci este foarte o.k. ca sensibilitate;
- primul tronson este construit astfel: o parte fibra de sticla plina, cu inele cu un singur picior, light, 6 bucati , dupa care carbon si inele cu doua picioare.
- lanseta flexeaza mai repede in partea unde este fibra de sticla, iar pentru adevarata iei putere nu pot inca sa ma pronunt , pentru ca trebuie testata sub sarcina ca blancul sa intre putintel in lucru . ( sper sa revin si cu impresiile ulterioare aici)
- atentie la transport cu ele.
Laseta WFT, NC, pilk, 50-160 g are de asemenea o constructie speciala fata cele de mai sus, si pe langa faptul ca trebuie vazuta sensibilitatea , abia astept eu si Gabi sa o vedem ce poate.