(sunt convins ca exista tentative dar nu cunosc rezultatele)
Voi ce credeti...e vorba de mentalitate, lipsa de informatie sau pur si simplu nu merge ?
.E adevarat ca eu am prins decat la jig iar colegul de pescuit la vobler insa tot jos in apropierea fundului, e clar ca trebuie cautati mai mult in straturile inferioare ale apei in perioada rece(cu unele mici exceptii).Pescuitul iarna e mai greu din cauza temperaturilor scazute insa daca se insista pot aparea surprize placute cateodata
)
In perioadele de ger ingheturi nu se va prinde somn,io poti pune si in gura ca tot nu musca!
, chestia e sa si insisti indeajuns... 
Da o sa continui cu pauza de iarna! si asta din mai multe motive.Ce parere aveti voi, continuati cu pauza peste iarna la pescuitul somnului, sau incercati sa pacaliti si in perioada rece cite un mustacios?
, la Aiud in fiecare an se prinde somn la spinning! E drept ca mici ...undeva pana la 4-5 kg. Vorbesc la spinning corect , ca mai sunt "spinningari" , unii care au somni pe paginile de FB, care ii prind la grebla si apoi iti explica cu lux de amanunte cum l-a prins la spinning...
Asta e .
Plumbii sunt facuti de tine sau i-ai cumparat? Daca i-ai cumparat se poate sa spui de unde??? Eu momentan nu am gasit genul ala...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH