Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Costi

Oblete

• Autorul acestui subiect este »Costi«

Răspunsuri: 42

Locație: Deva

• Scrie un mesaj privat

1

07.02.2016, 20:30

Identificare an la motoarele Mercury dupa grafica de pe capac

Deoarece la Motoarele Mercury mai vechi de anul 1997 pe placuta de identificare nu e trecut anul m-am gandit sa ajut putin pe cei ce vor sa isi cumpere un motor Mercury sa nu isi ia teapa.

Am vazut destule motoare la vanzare ce erau de la sfarsitul anilor 70, inceputul anilor 80 vandute ce fiind de la sfarsitul lui 90 sau chiar 2000+
Am chiar un prieten ce a luat un motor fiind ca din 2001, dupa ce am sapat putin am aflat ca e de fapt din 1989.

Oricum cea mai sigura metoda de a sti exact cand e fabricat e dupa serie. Insa ne putem face o idee si dupa aspect si grafica de pe el. (cam ca si la masini... fiecare generatie are un design aparte)

In linkul demai jos e un PDF in care se pot vedea generatiile la Mercury si Mariner:

http://www.clyde-outboard-services.co.uk…ation-Guide.pdf

si aici se poate sapa dupa serii:

Mastertech Marine -- Mercury Outboard Motor Model Year Reference Chart THRU 1996

Oricum, insa daca nu are anul fabricatiei trecut pe placuta de identificare e sigur din 1996 sau mai vechi.

mhoria

Biban

Răspunsuri: 101

Locație:

• Scrie un mesaj privat

2

07.02.2016, 21:43

Multumesc :apl: postarea ta este de un real ajutor!

Subiecte asemănătoare