Salut baieti!Am stat pe margine destul,v-am vizitat forumul de cateva ori ,dar tot am amanat ''imbracarea tricoului'' echipei ''pescuit la somn''/
Ma numesc Dany,sunt din bacau,si detin un mic magazin de pescuit axat mai mult pe momeli vii.Am crescut pe malul Bistritei,in preajma lacului de acumulare Bacau 2.Inevitabil ,m-am indragostit de apa,de natura,de navigatie si pescuit deopotriva.De navigatie poate e cam mult spus,sa zicem de barci....In sensul asta ,as putea spune ca ma pricep un pic,mai mesteresc cate ceva pe la barci [exclus la pneumatice],si sunt membru activ pe ''capcompas''.
Pescuiesc pe Bistrita,pe Siret,si de cativa ani m-am indragostit de DD.Pescuiesc stationar pe cursul siretului,iar pe lacuri prefer pescuitul din barca la fix sau la spinning.Pe cumatrul somn nu l-am intalnit prea des,avand capturi de 4-5 kg maxim.Am avut un drill de exceptie pe siret cu un exemplar urias ce mi-a rupt linia din textil de 0,32 mm,fir bun de 50kg rezistenta.....asta anul trecut,si asta m-a facut sa respect felul cum lupta pestele asta,felul cum se foloseste de propriul teren,de avantajele pe care i le ofera arealul in care traieste.Adrenalina pura!Numarul unu!
Sper ca fiind alaturi de/cu voi sa pot invata cat mai multe si sa ma bucur de o companie placuta si agreabila.
Multumesc !