Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »mhoria« (03.12.2015, 11:58)
Multumesc pentru sfat! Oferta de plumbi cu doua urechi la noi este limitata pentru greutati de peste 25 gr. Capete pentru fireball am gasit doar la comanda si destul de scump, asa ca am folosit plumbi cu o singura prindere, de crap si am cautat sa fie cat mai apropiati de ... bila.O opinie... un plumb ptr pescuit la de crap, cu 1 singura prindere, este la fel de bun ca si un FB.
Adapteaza-ti marimea carligelor si a ancorelor la marimea pestilor momeala.![]()
Totusi...nu a folosit nimeni cu succes monturi similare, cu peste mort sau viu, vara sau iarna![]()
Totusi...nu a folosit nimeni cu succes monturi similare, cu peste mort sau viu, vara sau iarna![]()
Am folosit dar fara rezultate de aceea nu pot spune prea multe despre tehnica asta (ce e drept ca nu prea sunt pesti in zona mea si nici nu dispun de sonar)
Eu le am cam asa- plumb de 35gr carlig de 2/0 si ancora de 1/0 ptr. momeala mica(peste viu/mort) ape calme ,fara vant,fara curenti si adancimi pana in 4-5m!plumbi de 60-80gr carlig de 3/0,4/0 si ancora de 3/0 ptr. momeli mai mari ,adancimi mai mari de 5-6m,etc! am avut si de 180 gr si de 250gr dar le-am facut cadou( unde pescuiesc eu,pe lac,nu prea aveam nevoie de greutati asa mari)!
doar pozele cu fireball-urile mici am...cele mai mari le fac la fel ca cele din video
Sper sa reusesc sa probez monturile cat mai repede, pana se instaleaza iarna, insa sunt blocat in Bucuresti
O copca, o tuica fiartaUn clonc , ceva ? Nimic, nimic ?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH