Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit
  • Autorul acestui subiect este »evergreen«

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

1

11.10.2015, 15:20

Penn Commander Pro HM 30 LW LH LWS

Cautand in magazinul partener angeldomane, am dat peste o mulineta asemanatoare cu Cormoran Corboss, la pret mult mai mic, decat la noi(ma refer la un pret estimativ care ar putea fi la noi, raportat la pretul la care se gaseste Corboss-ul, in Romania), ma rog, cu transport, ajunge la cat am dat eu pe Corbiss 810, dar nu am mai auzit de ea pana acum, este vorba despre mulineta din titlu, Penn Commander Pro HM 30 LW LH LWS...
Stie cineva mai multe, a folosit-o pana acum?
Exista si in varianta integral metalica? Chiar nu-i inteleg pe cei de la Penn, cunoscandu-i ca pe niste producatori de echipamente printre cele mai dure si durabile de pe piata...exista macar zvonuri ca ar produce si un model metalic? Multumesc, si sper ca nu deranjez prea mult cu atatea intrebari... :zambet: ...ca pe alte meleaguri... :ochi: ...si gasesc intelegere si cei cu mai multi pitici pe creier...asa...ca mine... :rizi: ...
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »evergreen« (11.10.2015, 15:31)