Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

1

25.09.2015, 10:31

Salutare prieteni !!!

Salutare dragi prieteni pescari de somn ... si nu numai!!! :salut:
Ma numesc Nelutzzu, sunt din Botosani si pescuiesc in special pe Prut.
Stilul meu preferat de pescuit este spinning-ul, dar din cand in cand pescuiesc si la stationar(mare placere am sa scot cat mai mult chinez din Prut!!!)
De 2 saptamani mi-am cumparat si o lanseta pt. somn(de la Energo - 1000-1300g.), precum si o mulineta Penn760 de la Zoran, fir 0.78, carlige, etc....
Citesc cu mare drag postarile de pe acest forum si sper sa invat cat mai multe despre pescuitul la somn, care parca ma fascineaza la fel de mult ca spinning-ul.
Din pacate nu am un "profesor" care sa ma invete tehnicile de pescuit la somn, dar sper sa invat cat mai multe de pe acest forum, si bineinteles sa le si pun in practica.
Dupa cum bine stiti pe Prut este interzis pescuitul din barca, de aceea aproape ca nu ma pot gandi la CLONC ... si nici nu am pe cineva sa ma invete.
Ramane doar stationarul si spinning-ul la somn!!! :pescuit:
Sper sa aveti rabdare cu "nelamuririle" mele!

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

2

25.09.2015, 19:19

Salut, Nelutzzu, bine-ai venit, nici pe lacul Costesti nu e voie cu barca?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

3

26.09.2015, 09:51

Pe Lacul Stanca-Costesti este permis doar pescuitul comercial cu barca. Barca trebuie sa fie inscrisa, dar numarul de barci permis pe lac pt. pescuitul comercial este limitat.
Deci nu prea se poate nici acolo...

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

4

30.09.2015, 06:33

Salut Nelutzzu, si din partea Echipei, bine-ai venit pe forum! :noroc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com