Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

stefanc

Sunt nou și mă prezint!

• Autorul acestui subiect este »stefanc«

Răspunsuri: 0

Locație: galati

• Scrie un mesaj privat

1

10.09.2015, 18:51

Prezinta-Te

Salut!
Ma numesc Stefan am 48 ani si sant din Galati.Permanent ma documentez cu tot ce apare nou in al pescuitului si in acela-si timp incerc sa practic acel pescuit care functioneaza in acel loc=indiferent ca este apa cugatoare s-au baltaPentru mine pescuitul a devenit un hobiu s-au mai bine zis a cel ceva ce i-mi incarca bateriile pentru urmatoarea saptamana.Capturi deosebite=nimic interesant,intr-o revarsare de PRUT am prins un ciortan de 1,5kl.Mereu sant in cautarea noutatilor in acest domeniu,cautarea si aflarea tacticilor,monturilorcare i-mi vor aduce pestele direct in horet si nu in ultimul rand daca am sa pot ajuta la randul meu pe un alt coechipier cu anumite sfaturi si precizari=sant deschis dialogului.Fire intinse tuturor. :pescuit:

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

2

10.09.2015, 22:56

Bine-ai venit, Stefan, unul din secretele capturilor de alta data ar fi sa ramana sa mai creasca... :zambet: ...fir intins...si intelegere a prezentului...pentru a spera la mai mult...in viitor... :ochi:...fara nicio aluzie...pur si simplu...sa auda cat mai multi...si sa inceapa sa inteleaga fiecare... :ochi: ...
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

3

20.09.2015, 09:42

Salut Stefan, si din partea Echipei, bine-ai venit pe forum! :noroc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

Subiecte asemănătoare