....
...de cand cu redimensionarile astea...as fi postat o poza-doua...cu un exemplu de capac...dar...ma cam las pagubas...
...cu pozele...nu cu capacul...
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
de cand cu redimensionarile astea...as fi postat o poza-doua...cu un exemplu de capac...dar...ma cam las pagubas... ...cu pozele...nu cu capacul...
... da` tu Batman...
.
...cum am mai zis...mi-e scarba de tot ce a aparut dupa XP...nu mai poti sa salvezi naibii o poza pe calculator...nici sa descarci dintr-un telefon...cu un cablu nenorocit...ca s-au smecherit...incompatibilitati...si alte rahaturi... Nu mai tarziu de aseara am incercat si cu Resize me...cu eroare...chiar mi-e scarba de redimensionarile acestea......cum am mai zis...mi-e scarba de tot ce a aparut dupa XP...nu mai poti sa salvezi naibii o poza pe calculator...nici sa descarci dintr-un telefon...cu un cablu nenorocit...ca s-au smecherit...incompatibilitati...si alte rahaturi...
) si azi e innorat si cu sanse de ploaie si furtuna. Ieri erau 10000 de oameni pe mal la St. Cassien, barci, hidrobiciclete, kayace si tot ce va poate trece prin cap...azi sper sa fie doar cativa pescari temerari, asa ca
...dar...crede-ma...am mai scris...daca n-am reusit sa ajung la pescuit...imi fac de lucru cu diverse borcanele...pe langa cele cateva zeci pe care le am...dedicate...si glug pots...si altele...
...am mai adunat o multime de borcanele de la 50 la 125 de ml...din sticla sau PET...mai sunt unele direct cu dip sau aroma...care sunt gandite prost...fara nicio garnitura...si...
...
...ar fi util un exemplu de magazin unde se pot gasi seturi de diferite diametre...sper ca nu in Franta...
... Initial, m-am gandit la folia pe care se aseaza parchetul laminat...dar...inca nu sunt decis...!?
Initial, m-am gandit la folia pe care se aseaza parchetul laminat...dar...inca nu sunt decis...!?
uita de ea e permisiva la vapori si nu numai . fa o proba si vei vedea ca trece apa prin ea . parerea mea e sa pastrezi doar borcanele etanse si restul ... la gunoi .
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH