Buna ziua!
Sunt o incepatoare in ale pescuitului, dar imi place sa mananc somn si as vrea sa aflu detalii unde pot sa pescuiesc la somn si tot ce implica o astfel de activitate. Asta este motivul pentru care m-am inscris in acest forum. Am parcurs subiectele acestui forum si mi se par foarte interesante, am gasit aici multe informatii pe care le cautam. Pe parcurs, dupa ce ma voi initia in arta pescuitului la somn, am sa contribui si eu la discutii. Multumesc daca ma acceptati printre voi.
Fir intins!
Daca pescuitul la crescatorii, pentru poze, si pestele care se zbate si scapa din ac se pune, atunci cam asta este experienta mea in ale pescuitului.
Mai mult am stat pe langa prieteni si i-am admirat pe iei si indemanarea lor.
Ai citit, ai observat si poti sa spui ca ai invatat cate ceva. E timpul sa treci si la practica
Asteptam povesti, poze si/sau videouri cu aventurile tale.
Sunt o incepatoare in ale pescuitului, dar imi place sa mananc somn
Draga Alina, bine ai venit p-aci... dar poate ca citind regulamentul si in special "paragraful 0" ti-ai dat seama ca noi nu prea sprijinim mancatu` somnului... .
In rest, numa` bine... .
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!