Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Citat de la »Zoran«
Ce model este? Daca e Ebro 2, ti-l repar eu.
Da, exact Ebro 2.
Ovidiu mi l-a reparat pe-al meu si era mai nasoala treaba....In urma iesirii din acest WE, mi s-a fisurat pastila de la un clonc.
As vrea sa rog pe cei care se pricep la operatii in lemn, sa ma ajute cu ceva sfaturi pt. remediere (daca credeti ca este posibil).
Multzam!
Banuiam, da' acum sunt convins de ce-au "decolat shtiglitzi"
am comis-o si eu cu ebro 2 saptamana trecuta, dar a fost mult mai light, l-am reparat singur. Ca sa evit astfel de probleme sau macar sa le atenuez, am lipit pe barca, in zona in care iese cloncul o bucata de cauciuc (cu prenadez - am lasat prenadezul sa se usuce ca lumea si l-am lipit -adica batut - cu ciocanul de cauciuc).
se putea crapa si daca se imbiba cu apa dupa care se usca brusc ...vad ca pe margine nu mai are lac .
Rasina poliesterica , colier auto 2-3 zile , lac dupa smirghel si e ca nou !![]()
Rasina poliesterica , colier auto 2-3 zile , lac dupa smirghel si e ca nou !![]()
Da e bine , dar dupa ce pui rasina-n crapatura-l strangi circular cu un colier , dupa care cureti surplusurile de material si lac , lemnul se lipeste bine si cu poxipol gri !
Ma bag si eu...ca musca
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH