Eu ma incadrez atata la punctul 1, cit si la punctul 2.
De ex la punctul 1: au fost zile cind am insistat de dimineata pina seara, 3 zile la rand, si am "muncit" si noaptea. Dupa ce m-am saturat de prins sau de oboseala, am facut 2 zile de relax: baie, alc, papa,... si printre ele pescuit.
Ptr mine nu exista vreme rea: pe soare ma protejez cu crema (mai nasol cind uit

), imi pun ceva pe cap, si dau la clonc si la miez de zi in august. Nu odata au fost zilele cind reactionau si mancau cel mai bine pe caldura cea mai mare. Poate o fi fost gresit, si trebuia sa ies la umbra la bere?

Eh, in situatii din astea, da, sunt maniac.
Cind am fost acuma in mai-iunie pe Dunare, chiar ne-am dorit sa prindem peste, de aceea am folosit fiecare moment al zilei sa pescuim, si nu sa ne relaxam.

Si aici ca si Anem, a influentat Martin situatia de pescar maniac. Daca ar fi fost dupa Bruno si dupa mine, o iesire la Dunare, am fi pescuit efectiv dimineata 2 ore, iar pauzele de relax la o bere ar fi fost cam 5 - 6 la numar. Nu cred ca am fi prins pestii acestia in acest stil, vcare evident se incadreaza la punctul 2.
Iar ca ex la punctul 2: am fost la pescuit cu Mane si Emil, si plangeam de dureri de spate! Clar ca nu am avut chef de pescuit, si am lalaito...

S cu Gigi am fost, si efectiv nu am rezistat de dureri. Daca eram maniac in acel moment, m-as fi schijuit in continuare cu pescuitul
Dar ia povesteste-ne tu, Informer, cind am fost acu 2 ani la Dunare, si nu ai mai vrut sa iesi de pe apa, si nu ai ma incetinit sa bati cloncu' ala, de zici ca erau 2-3 in barca care bateau? Nu ai fo putin maniac atunci?
Sau in 2012, cind nu ai vrut nici noaptea sa iesi de pe apa, nu ai fost citusi de putin maniachi???...
Dunărea
Recunosc, cind merg la pescuit vreau sa prind peste, si fac tot posibilul sa nu ramana o partida gherla!