Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Harsova
Profesia: Music Promoter, SEO & SMM Freelancer
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »ppscslv123« (21.02.2015, 00:42)
Daca ramai la Daiwa, renunta la Crosscast, orienteaza-te mai bine catre un Emblem X, nu are antiretur instantaneu, dar mecanismul e mult mai fiabil si rezistent.Merci pt recomandari. Din pacate tamburul la Penn Slammer nu-mi permite sa arunc departe de mal (de aceea m-am orientat catre mulinete cu tambur long cast de la Daiwa ori Marvel).
O gasesti si la Decathlon, poate pe eBay iese mai ieftin.Multumesc pt recomandare Nemo. Daiwa Emblem X este laudata mult pe net si se pare ca poate fi cumparata numai de afara (traiasca Ebay-ul).
Dupa alte lungi cercetari poate mai salt putin bugetul si ma indrept catre Lanseta Energoteam Power Cat 3.30m/500-1000gr si Mulineta Banax Helicon 5600 NF (ar fi suficient sa arunc departe de mal).
Multumesc pt recomandare Nemo. Daiwa Emblem X este laudata mult pe net si se pare ca poate fi cumparata numai de afara (traiasca Ebay-ul).
Dupa alte lungi cercetari poate mai salt putin bugetul si ma indrept catre Lanseta Energoteam Power Cat 3.30m/500-1000gr si Mulineta Banax Helicon 5600 NF (ar fi suficient sa arunc departe de mal).
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
M-am interesat si de acele WFT Never Crack Big Fish, dar tot pe net multi scriu ca desi sunt extraordinare (pt pesti f mari),acestea sunt f rigide.
Pai... tinand cont ca lucrez cam non-stop (ca freelancer), adica fara duminici si alte zile declarate libere, tot ce ma intereseaza este sa dau o fuga la Dunare (cam 200m de locuinta mea) si sa eliberez ceva adrenalina, serotonina, dopamina si alte combinatii hormonale ca sa ma refac in timp record (in special cand am f mult de munca - adica cam des), nu sa plec epuizat de pe malul Dunarii ca m-am luat la tranta cu o namila (la care oricum voi taia firul daca vad ca are de gand sa ma tina de la vreo 20min in sus si sa ma oboseasca). Nu ma intereseaza sa prind cantitati de peste, doar sa evadez pt cateva ore/zi intr-o lume total diferita (provocatoare si plina de surprize).cum vrei sa faci sa prinzi numai somni micuti?
auzi..cu penn slammer nu poate sa arunce mult de pe malMerci pt recomandari. Din pacate tamburul la Penn Slammer nu-mi permite sa arunc departe de mal (de aceea m-am orientat catre mulinete cu tambur long cast de la Daiwa ori Marvel).
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »MITA« (16.04.2015, 17:10)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH