Felicitari!!! arata super!
Ce mai poti face... ia poze din catalogul lui Tilo, si cu regula de 3-simple apreciezi dimensiunile. Iti pot masura un clonc sa vezi exact cit e de lung
Cam asa am facut dar nu din catalogul lui Tilo . Lungimea nu e asa importanta ( cred eu ) atita timp cit pescuim din barci diferite cu inaltimi diferite cu pozitii diferite din care batem cu cloncul . Important ( cred eu ) e sa aiba o lungime adaptata fiecarui utilizator . Daca poti sa imi spui dimensiunile cit mai exacte ale unei pastile asta da ar fii de mare ajutor + latimea si grosimea cloncului in zona de fixare a pastilei . Unghiuri si alte fineturi de gen le mai descopar si singur . Multumesc
Eugen
Tot ce lucrez lucrez DOAR PT MINE SI CITVA PRIETENI nu intentionez sa amenint afacerea nimanui . Bat linguri de ani de zile si prind (NU vind ) fac bete pt mine si foarte rar pt altii si nu pt bani (pina bem citeva beri sezind pe ,,basescu " mai bine lucram cite ceva ) cam nimic din ce mesteresc nu mesteresc pt bani sau pt reclama . Am timp (cind nu am imi fac ) imi face placere sa muncesc , am suficienta indeminare ,pricepere,materiale si scule sa fac cam ori ce imi propun. Nu ma deranjaza ca nu am 20 de ani de experienta in pescuit la clonc , invat repede si daca cloncul asta nu merge si nici cel care e acum la uscat nu merge mai fac 200 daca e cazul sau fac matrita dupa un clonc care merge si torn 1000 sau iau unul care il laudati voi si il bag pe palpator si il copiez IDENTIC . Solutii sunt dar vreau sa il fac EU, manual nu pe masini de copiat sau in matrite , facut pe mina mea pe stilul meu pe felul in care stau eu in barca cu lungimea care imi trebuie mie ...etc Viata e scurta asa cum spui tu dar decit sa stau ca milogul in crisma in fata unui pahar prefer sa mesteresc , sa caut sa imbunatatesc mersul pe jos sau sa il adaptez cit mai bine pentru mine . Consider ca nu irosesc nimic .
Anul trecut (2014) am avut ocazia sa testez timp de 2 iesiri lipitoarea de pamant si... a fost cu totul altceva. Acum 2 ani, in decembrie, singura momeala care a dat rezultate a fosdt calamarul (toata lumea spunea ca la 4 grade celsius... canci somn la clonc).
Acestea au vrut sa fie doar 2 exemple.
Vezi Eugene si tu testezi ,incerci sa te perfectionezi ..... si rezultatele se vad Eu de ce sa nu o fac ?
Bravo Grey,estetic arata f.fain.Mai mult nu pot sa zic ca sunt afon la pescuitul
asta.
Merci .Nici eu nu sunt un priceput in domeniu , dar mi-am propus ca anul acesta sa progresez cit mai mult in acest stil de pescuit .
Revenind la subiect, draga domnule lup nu pot decat sa spun : umple cada !
Testul in cada a fost trecut cu bine pot spune dupa priceperea mea . poate simbata sa treaca testul pe apa macar unul din cele trei modele care vor fii gata pina atunci . In functie de care trece testul vad care il dezvolt si cum .