Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Nitu V

Biban

• Autorul acestui subiect este »Nitu V«

Răspunsuri: 65

Locație: braila

Profesia: functionar

• Scrie un mesaj privat

1

01.02.2015, 15:14

va salut din braila

Ma numesc nitu vasile, sunt brailean, pescuiesc mult la stationar. Cel mai mare somn prins a avut 17 kg si l am prins la carase viu .de la forumisti astept sinceritate chiar daca mi se spune ca este o informatie ,,,, clasificata,,,,.....pe viitor as vrea sa invat sa pescuiesc somnul la spinning sau cu cloncul. Prima varianta mi se pare the best. Aici am gasit foarte multe informatii utile pentru care va multumesc. In 2012 am mai facut o prezentare dar de atunci s au schimbat intentiile.

2

01.02.2015, 15:24

Salut :salut: Bine ai venit :welcome: cu ce metode pescuiesti la stationar?

Nitu V

Biban

• Scrie un mesaj privat

3

01.02.2015, 16:17

Salut FLorine....orice....mai putin match la pluta ...in rest orice...pluta , feeder, grund...de la obleti la crap, salau , somn...cand sunt conditii mai cochetez cu stiuca dar mult mai rar...numai pe ape salbatice ...am un nod in gat pe amenajari....prefer natura neatinsa de om si ma bucur foarte mult cand nici iarba nu ramane culcata in urma mea.

Răspunsuri: 50

Locație: Fetesti

• Scrie un mesaj privat

4

01.02.2015, 16:57

Salut si bine ai revenit pe forum

:salut:Sunt multi profesori pe aici....unii chiar sunt vecini cu tine :noroc:

Răspunsuri: 244

Locație: Karlsruhe / Germania

Profesia: Techniker

• Scrie un mesaj privat

5

01.02.2015, 17:28

adevärul

Sinceritate....la pescari sportivi ? Da..aici ai nimerit-o de-a binelea :ochi: :ochi: :welcome: bine ai venit

6

01.02.2015, 18:21

Bun venit! Fir intins pe 2015! :pescuit:

sopvalentin

Știucă

Răspunsuri: 624

Locație: Galati

• Scrie un mesaj privat

7

01.02.2015, 18:26

Salut si bun venit. :salut:

larry

Știucă

Răspunsuri: 1 334

Locație: Galați

• Scrie un mesaj privat

8

01.02.2015, 18:35

Sinceritate....la pescari sportivi ? Da
:rizi: :rizi: :rizi:
:welcome:
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.

Răspunsuri: 496

Locație: Timisoara

Profesia: administrator

• Scrie un mesaj privat

9

01.02.2015, 20:56

:salut: Bine ai venit pe forum :prieteni:
"Prostul întâi o croieşte, apoi o gândeşte."

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

10

02.02.2015, 04:39

Ma numesc nitu vasile, sunt brailean, pescuiesc mult la stationar. Cel mai mare somn prins a avut 17 kg si l am prins la carase viu .de la forumisti astept sinceritate chiar daca mi se spune ca este o informatie ,,,, clasificata,,,,.....pe viitor as vrea sa invat sa pescuiesc somnul la spinning sau cu cloncul. Prima varianta mi se pare the best. Aici am gasit foarte multe informatii utile pentru care va multumesc. In 2012 am mai facut o prezentare dar de atunci s au schimbat intentiile.

Bun (re)venit, Vasile! In ce sens s-au schimbat intentiile? Ale tale, sau, ale forum-ului...prin...clasificare... :zambet: ...
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Nitu V

Biban

• Scrie un mesaj privat

11

02.02.2015, 11:54

multumesc pentru primire si incurajari ...
asa este si imi cer scuze ...trebuia sa precizez...intentiile mele , evergreen. de ce ? pentru ca pana acum cativa ani nu era o problema cu silurus dar am constatat ca multi , ca si mine , nu au mai capturat asa ceva .inseamna ca ceva s-a schimbat .eu nu sunt convins de factorii poluare ...curent electric ...plasari ...sunt convins ca mai avem pe dunare somn si salau mare . dealtfel sunt multi useri care au postat diverse filmulete ce confirma ceea ce spun. ca sa nu fiu inteles gresit ...multumesc lui Dumnezeu ,muncesc si traiesc binisor dar cateodata ma apuca rau dorul de duca si atunci plec pe balta , stau sub o salcie cand ploua si eu am uitat pelerina sau intru intr-un magazin de pescuit si cumpar macar un plic cu carlige.

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

12

02.02.2015, 16:43

Salut Vasile, si din partea Echipei, bine-ai venit pe forum! :noroc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

Subiecte asemănătoare