...........foarte bun subiectul !!!Cum a fost la voi? Cind ati observat cele mai bune ore din zi, pe timp de vara?
Deci: temperatura apei în care peștii sunt cel mai bine hrăniți, 12- 18 ° C timp de somon, 24-28 ° C timp de crap;
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
desi timpul acordat pescuitului la somn a fost triplu fata de anii trecuti.
Salut,Cata.Toate capturile le-am avut la clonc.La stationar a-m incercat de vreo 5-6 ori(partide) cu rezultat zero.Chiar astazi a-m vorbit cu Nelutu de la Deva si 99,99% vom fi prezenti.Zorane te rog mai trece o echipa pe lista(Marius Murgila si Ioan Toma).
Foarte interesanta relatare!La stationar cele mai multe trasaturi le-am avut dimineata, pana pe la ora 11, iar dupa-masa numarul trasaturilor era la jumatate fata de dimineata. Am observat ca schimbarea vremii este un factor mai decisiv decat perioada din zi in care pescuim. Interesant este ca atunci cand vremea nu se schimba, numarul trasaturilor pe parcursul mai multor partide de pescuit este cam constant, dupa care somnii parca dispar cu aproximativ 1-2 zile inainte de schimbarea vremii.... Am constatat ca acest "fenomen" nu este local si este valabil pe o zona de cel putin 30-40 km de Dunare, in acelasi timp.(Acest fenomen l-am sesizat in urma discutiilor telefonice cu mai multi prieteni care pescuiau pe timp de vara la somn, in aceeasi zi, intre aceleasi ore, la o distanta de 25-30 km unii fata de altii)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH