Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Membru din: 11.09.2012
Locație: Timisoara
Profesia: Mecanic intretinere si mentenanta
Am inteles … merci de lamuriri. Deci se pare ca “nobletea” unui peste este data de gustul pe care acesta il are in farfurie. Nasol.
Citat de la »anem«
Am inteles … merci de lamuriri. Deci se pare ca “nobletea” unui peste este data de gustul pe care acesta il are in farfurie. Nasol.
Apai nu ai crezut ca dupa sangele albastru ?!
Cu ce era infestat??Acum nu foarte mult timp, am cumparat niste somon ca deh...peste nobil. Ajuns acasa, cand l-am filetat, am observat ciudat la el. Dupa putina documentare, mi-am dat seama ca somonul meu nobil era infestat cu tapioca. Dintr-o data, n-am mai privit cu aceeasi ochi "nobilitatea").
Cu ce era infestat??![]()
![]()
Dupa mine peste nobil e ala care-mi trage in ziua respectiva.Poate sa fie orice,chiar si platica,asa cum s-a intamplat de altfel prin primavara cand m-am trezit cu un capac de wc.de vreo 2kile juma
.Daca e rapitor cu atat mai bine,chiar si bibi,nu conteaza,in ziua aia devine cel mai nobil peste.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH