Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Diogene

Șalău

• »Diogene« a fost blocat
  • Autorul acestui subiect este »Diogene«

Răspunsuri: 262

Locație: apa

• Scrie un mesaj privat

1

11.10.2014, 23:01

Romania/Ungaria vs Polonia/Germania

Azi am urmarit doua meciuri de fotbal cel al Romaniei si cel al Poloniei.Daca in primul am ramas neplacut surprins de lipsa de ambitie si
daruire a jucatorilor
nostri,in cel de al
doilea,sincer mi-am
scos palaria.De la
atmosfera de pe stadion unde toata
lumea era
imbracata in
culorile nationale si
pana la dorinta
jucatorilor de a
castiga in fata
campioanei
mondiale,mi-a aratat inca o data ca suntem setati genetic diferit fata de alte popoare cu istorie asemanatoare noua.Ne lipsesc mult prea multe ca sa le mai enumar aici.Bravo Polonia,un meci pe care ar trebui sa-ln vada tot staff-ul echipei nationale.
Dragii mei "prieteni",adevarati lupi moralisti...scoateti-va unghia din gat.

Tyrael

Știucă

Răspunsuri: 601

Locație: Rm Valcea

• Scrie un mesaj privat

2

11.10.2014, 23:55

Cu riscul de a crea polemica spun urmatoarele lucruri despre meci si despre natia noastra, si cand zic natie ma refer la majoritate, aici nu vorbesc de exceptii:
Cu privire la meci:
- jucatorii romani in frunte cu antrenor si federatie, sunt o sleahta de vagabonti, de mascarici carora le le plac: scandalurile, can-canul, jocurile de noroc, alcoolul, si curvele. Si mie imi plac dar eu nu sunt remunerat cu sute, respectiv milioane de euro pentru performanta 0. Echipa Ungariei, este mai slaba decat echipa Romaniei vizibil (daca va vine sa credeti ca exista asa ceva).
Acesti vagabonti isi bat joc de tara, de tricolor si nu in ultimul rand de sentimentele si devotamentul suporterilor adevarati si aici nu ma refer la huliganii din peluza pentru care singurul scop urmarit la un meci este: violenta, distrugerea, rasismul dus la extrem. Aici as include si galeria Ungariei, cu nimic mai prejos fata de cea a Romaniei. Niste salbatici care nu ar trebui sa vada lumia zilei (vezi pagubele produse de ei la calificarea campionatului mondial).
De ce trebuie sa existe violenta la un spectacol sportiv (ca asta se vrea a fi un meci), de ce trebuie sa il urasc si sa il bat pe suporterul echipei adverse? Cine invrajbeste acesti oameni intre ei?
Revenind la jocul ,,echipei', acesta a fost a mingicareala penibila, o mistocareala grosolana. Reactiile antrenorului imi confirma ceea ce stiam deja: ,,Am luat gol nedrept pt ca semnalizarea arbitrului nu a fost corecta,, . Atat tupeu, atata zeflemea rar mi-a fost dat sa vad.
Cum iti poti duce copilul la un meci de genul asta?? Cum iti poti duce copilul la orice meci de fotbal in care joaca echipe romanesti? Fotbalul in tara noastra, ca despre ea vorbesc si ma intereseaza NU EXISTA, la fel ca majoritatea sporturilor de echipa. Ne putem remarca doar la sporturi individuale, vezi tenis, sah, karate, gimnastica etc. Nu este posibil ca intr-o tara cu atatia locuitori sa nu poti forma o echipa sa joace, ca pana la urma vrei sa vezi spectacol si dedicare.
Raman la parerea ca pt noi fotbalul este un mijloc de a arata inca o data ce bagaj avem in spate. Cat suntem de mici, de ignoranti, de delasatori, de lipsiti de atitudine, vointa. Sa cante maneaua sa fie bine ca sa nu fie rau. Despre romani, Romania as putea vorbi o zi si o noapte, dar as starnii discutii interminabile in care in mod sigur nu ne putem convinge unii pe altii de justetea parerii fiecaruia.Fiecare a avut viata, trairile si experientele lui. Ii invidiez pe cei care sunt optimisti si spun Iubesc Romania, eu pur si simplu nu pot fi convins prin vorbe, iubirea de tara si fata de orice altceva trebuie sa se simta, nu sa se impuna.

---- Refulari la miezul noptii

Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Tyrael« (12.10.2014, 00:01)

3

12.10.2014, 07:05

Pe cand astia se infruntau pe teren , io pescuiam linistit...cred ca am fost muuuult mai castigat..
'''..as vrea sa practic c@R, dar ..legea nu-mi permite..''' :nunteleg:
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:
'''''.....sa invatam unii de la altii..'' :drac:
''''...daca as prinde peste la fiecare iesire, si eu as practica c@R...''' :nu:

Diogene

Șalău

• Scrie un mesaj privat

4

12.10.2014, 08:44

Tyrael,foarte adevarata si bine punctata postarea ta. :apl:

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

5

12.10.2014, 08:59

Cu riscul de a crea polemica spun urmatoarele lucruri despre meci si despre natia noastra, si cand zic natie ma refer la majoritate, aici nu vorbesc de exceptii:
Cu privire la meci:
- jucatorii romani in frunte cu antrenor si federatie, sunt o sleahta de vagabonti, de mascarici carora le le plac: scandalurile, can-canul, jocurile de noroc, alcoolul, si curvele. Si mie imi plac dar eu nu sunt remunerat cu sute, respectiv milioane de euro pentru performanta 0. Echipa Ungariei, este mai slaba decat echipa Romaniei vizibil (daca va vine sa credeti ca exista asa ceva).
Acesti vagabonti isi bat joc de tara, de tricolor si nu in ultimul rand de sentimentele si devotamentul suporterilor adevarati si aici nu ma refer la huliganii din peluza pentru care singurul scop urmarit la un meci este: violenta, distrugerea, rasismul dus la extrem. Aici as include si galeria Ungariei, cu nimic mai prejos fata de cea a Romaniei. Niste salbatici care nu ar trebui sa vada lumia zilei (vezi pagubele produse de ei la calificarea campionatului mondial).
De ce trebuie sa existe violenta la un spectacol sportiv (ca asta se vrea a fi un meci), de ce trebuie sa il urasc si sa il bat pe suporterul echipei adverse? Cine invrajbeste acesti oameni intre ei?
Revenind la jocul ,,echipei', acesta a fost a mingicareala penibila, o mistocareala grosolana. Reactiile antrenorului imi confirma ceea ce stiam deja: ,,Am luat gol nedrept pt ca semnalizarea arbitrului nu a fost corecta,, . Atat tupeu, atata zeflemea rar mi-a fost dat sa vad.
Cum iti poti duce copilul la un meci de genul asta?? Cum iti poti duce copilul la orice meci de fotbal in care joaca echipe romanesti? Fotbalul in tara noastra, ca despre ea vorbesc si ma intereseaza NU EXISTA, la fel ca majoritatea sporturilor de echipa. Ne putem remarca doar la sporturi individuale, vezi tenis, sah, karate, gimnastica etc. Nu este posibil ca intr-o tara cu atatia locuitori sa nu poti forma o echipa sa joace, ca pana la urma vrei sa vezi spectacol si dedicare.
Raman la parerea ca pt noi fotbalul este un mijloc de a arata inca o data ce bagaj avem in spate. Cat suntem de mici, de ignoranti, de delasatori, de lipsiti de atitudine, vointa. Sa cante maneaua sa fie bine ca sa nu fie rau. Despre romani, Romania as putea vorbi o zi si o noapte, dar as starnii discutii interminabile in care in mod sigur nu ne putem convinge unii pe altii de justetea parerii fiecaruia.Fiecare a avut viata, trairile si experientele lui. Ii invidiez pe cei care sunt optimisti si spun Iubesc Romania, eu pur si simplu nu pot fi convins prin vorbe, iubirea de tara si fata de orice altceva trebuie sa se simta, nu sa se impuna.

Cu privire la meci:

Crezi ca nu exista si jucatori, chiar tineri fotbalisti, care sa faca mai mult decat aceasta adunatura de penibili? Dar la publicul de aici, daca nu-i dai barfa si scandal, gen "printul"(in afara de scandaluri si barfe, n-am vazut sa se remarce prin "specializarea" pe care ar fi trebuit sa o aiba, fotbalul) s.a.m.d., nu "prinde"!!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Răspunsuri: 244

Locație: Karlsruhe / Germania

Profesia: Techniker

• Scrie un mesaj privat

6

12.10.2014, 19:16

Bravo Polonia,un meci pe care ar trebui sa-ln vada tot staff-ul echipei nationale.

cred cä nu o sä.l vadä.....si dacä-l vede ,,Ce ? .servus pescari sportivi...nu am väzut nici un meci, 1)Eu nu mai am treabä cu astea ..cä-s altele mai imoprtante si numa mä enervez cu...prostii
2) ar trebui interzise subiectele astea aici,,,3) si deci a luat Ungaria un punkt si Polonia 3 punkte...Bravo

Acest răspuns a fost de 2 ori editat, ultima oară de »Mishu_Alsacia2« (12.10.2014, 19:32)

7

12.10.2014, 20:09

cea mai mare vina o are presa si massmedia care in goana lor dupa publicitate fac din orice o stire si cauta un subiect bun de muls in orice.
in opinia mea, presa scrisa, massmedia si publicitatea cu ale lor companii de advertising, impun si mentin o stare de lucruri si de indobitocire, de manelizare si analfabatizare a popualtiei, de becalizare a tineretului.
asa si cu "fotbalistii" astia facuti de presa mari si tari, dar din pacate ramasi la stadiul de miuta din spatele blocului
asta se intampla cand sunt promovate nonvalori peste tot si in toate.
cat priveste fotbalul romanesc, am renuntat sa ma mai uit de la campionatul mondial din america, iar pentru cel strain..............consider ca deja nu mai vorbim de sport si vorbim de afaceri, asa ca............ :nu:

Diogene

Șalău

• Scrie un mesaj privat

8

12.10.2014, 20:23

Daca subiectul e deranjant pentru unii ,poate fi sters topicul.Credeam ca fiind deschis la rubrica "Orice..." se
poate discuta si
asa
ceva..

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

9

12.10.2014, 20:35

Orice ramane... orice :)... cel putin atat timp cat discutiile se poarta civilizat, cum s-a intamplat pana acum. :bravo:
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

danmiclau56

Știucă

Răspunsuri: 1 579

Locație: TM

• Scrie un mesaj privat

10

13.10.2014, 21:01

Pe cand astia se infruntau pe teren , io pescuiam linistit...cred ca am fost muuuult mai castigat..
........................ :pescuit: :bravo:
...................... :doarecapu:https://www.facebook.com/video.php?v=836174613093458 :soc: :nu: :necajit:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

Subiecte asemănătoare