,
Este cam cel mai scump de pe piata, dupa parerea mea nu e doar ,,sensibil mai scump
) ). Si cand eram gata sa imi achizitionez lipgripul (28.5 euro), mi-am dat seama ca probabil voi putea scoate pestii la fel de bine cu minciocul meu de la Balzer (never hook, never smell), la fel de bine ca si cu gripul. Asa ca, urmatoarele iesiri ii voi acorda toata increderea minciocului si daca nu va face fata capturilor (hahaha), atunci voi reveni la Lip Grip de la Spro
.
Subscriu la ce zice Adiwolf. Nu vad totusi de ce sa-l preferi minciogului ,mai ales in barca! Hai sa zicem ca pe mal ,in plimbari lungi ,minciogul poate fi incomod de carat, insa in barca ? Plus ca orice model ar fi va traumatiza mult mai mult pestele decat un minciog! Putini sunt cei care prind in grip pestele si baga o mana sub el cand il ridica.Parca si tu Zoran ai spus ca pestii nu sunt nascuti sa stea agatati in "cioc" . Iar pentru poze ...daaaaa ,e in trend sa faci poza cu stiuca de cioc
Asta ar fi o rugaminte
,
doresc sa achizitionez un LG bun, cu cantar! si am observat ca multi dintre voi folosesc de ceva timp, asa ca puteti sa-mi dati si citeva modele de LG-uri reusite. Merci![]()
PS: ce am studiat eu pe aici, Berkley ar fi in destul de laudat prin Germany.![]()
Apai 180,-€ nu dau io pe un grip... ma gandeam la ceva intre 30 si 50 €. Am nevoie de el doar ptr avat, si sa pot sa-l si cantaresc repede.
Am si eu grip si sta pe bara...Bine,nu este Boga Subscriu la ce zice Adiwolf. Nu vad totusi de ce sa-l preferi minciogului ,mai ales in barca! Hai sa zicem ca pe mal ,in plimbari lungi ,minciogul poate fi incomod de carat, insa in barca ? Plus ca orice model ar fi va traumatiza mult mai mult pestele decat un minciog! Putini sunt cei care prind in grip pestele si baga o mana sub el cand il ridica.Parca si tu Zoran ai spus ca pestii nu sunt nascuti sa stea agatati in "cioc" . Iar pentru poze ...daaaaa ,e in trend sa faci poza cu stiuca de cioc
Oricum Zoran ,daca tot vrei neaparat grip ...ia Boga. Apoi ...nu-l folosi! Asta ar fi o rugaminte
Am si eu grip si sta pe bara...Bine,nu este Boga Subscriu la ce zice Adiwolf. Nu vad totusi de ce sa-l preferi minciogului
Sa vezi ce inaltator e sa scape un salau de +5kilo la 10cm de grip... priceless. Si desi sunt foarte dibacios cu gripul cand si cand se intampla sa mai scap pesti pe care cu minciogul sigur nu-i scapam...

. Si da, costa undeva in jur de 35 de euro daca imi aduc bine aminte.
in sensul ca mi s-a intamplat de cateva ori sa pierd voblere rare sau unicat printr-o zbatere din scurt in timp ce incercam sa aduc pestele la mana sau la grip. N-are rost sa mai pomenesc de cazurile cand pestii nu vor sa coopereze cu gripul si refuza sa deschida gura precum si de cele in care ciprinide agatate accidental de alte parti ale corpului n-ai cum sa le apuci nici sa vrei
Mana e optiunea numarul 1 la somn si stiuca atunci cand nu sunt riscuri si cand se cere discretie. "Scandalul " facut de pesti la vederea minciogului atrage atentia insa o mana care scoate discret un peste vlaguit nu .
eu grip?
)
adica un material si eventual chiar si o forma a manerului ergonomica si antialunecare (ca sa nu te trezesti ca pestele tusti cu tot cu jucarie
)
Faptul ca nu are cap rotativ nu inseamna ca scapa pestele. Inseamna ca-i poti faca gura ferfenita cand se zbate. Si cu cap rotativ se intampla multe accidente, de aceea privilegiez mana.
Am si eu grip si sta pe bara...Bine,nu este Boga Subscriu la ce zice Adiwolf. Nu vad totusi de ce sa-l preferi minciogului
Ei nu vezi? vezi, cum s anu vezi?Sa vezi ce inaltator e sa scape un salau de +5kilo la 10cm de grip... priceless. Si desi sunt foarte dibacios cu gripul cand si cand se intampla sa mai scap pesti pe care cu minciogul sigur nu-i scapam...
Insa mi-am luat grip dupa ce anul trecut am ajuns la spital cu voblerul in mana. Totusi ,nu-l pot folosi ca nu-mi place! Astfel incat si anul asta am luat un vobler in mana ,insa din fericire am reusit sa-l rezolv local pe balta!
Si asta la stiuca! Avatul este intradevar un peste extrem de periculos la scos din apa cu mana . Mai ales la vobler... Si cleanul cam la fel .Noroc ca sunt specii pentru care nu prea ies din casa
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH