Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
nu am vazut...sau nu am inteles...ce sanctiuni se aplica daca te prinde cu un motor sa zicem de 10 cp si nu ai permis.
Sa fie paragraful acesta?:
Conducerea unei nave de către o persoană fără brevet sau fără certificat de capacitate
corespunzător se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani.
...
...
Controalele cine le face?
Nu cred ca paragraful cu pricina se refera la barca de agrement cu motor...nu am vazut...sau nu am inteles...ce sanctiuni se aplica daca te prinde cu un motor sa zicem de 10 cp si nu ai permis.
Sa fie paragraful acesta?:
Conducerea unei nave de către o persoană fără brevet sau fără certificat de capacitate
corespunzător se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani.
...
sincer sa fiu si mie mi se pare ciudat....nu prea consider o pneumatica de 3 m cu motor de 8-10 cp ca fiind nava... ar fi destul de nasol sa faci cativa ani de puscarie pentru asa ceva....brrrrrrrr
sincer sa fiu si mie mi se pare ciudat....nu prea consider o pneumatica de 3 m cu motor de 8-10 cp ca fiind nava... ar fi destul de nasol sa faci cativa ani de puscarie pentru asa ceva....brrrrrrrr
"Conform Ordonanţei Guvernului nr. 42/1997, cu modificările şi completările ulterioare, ambarcaţiuni de agrement sunt considerate nave. (A se vedea Ordonanţă de urgenţă nr. 74/2006)." s
...si in consecinta iti trebuie aviz de agrement pe zona respectiva.
Citat
Art. 21. - (1) Blocarea şenalului navigabil, a unei dane sau zone a bazinului portuar şi neexecutarea
ordinului căpitanului portului privind măsurile de deblocare se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 7 ani
şi interzicerea unor drepturi
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Adica, o barca ancorata pe senalul navigabil care pescuieste? Gasesc f periculoasa aceasta manevra, cu toate ca la Cazane am vazut zeci de astfel de barci, si vapoarele claxonau si erau nevoite sa le ocoleasca...
Adica, o barca ancorata pe senalul navigabil care pescuieste? Gasesc f periculoasa aceasta manevra, cu toate ca la Cazane am vazut zeci de astfel de barci, si vapoarele claxonau si erau nevoite sa le ocoleasca...
Zorane,
Ca vapoarele claxonau aia mai cred da` ca vapoarle ocoleau barcile MAI ALES IN CAZANE nu cred nici in ruptu` capului... .
...
Din cate stiu eu este vorba doar de zona de frontiera....si in consecinta iti trebuie aviz de agrement pe zona respectiva.
Sorry, nu pot intelege 100-la-100 cele scrise de tine (adica, am inteles ce ai scris, ptr ca ai scris clar! dar nu reiese daca...): avizul de agrement trebuie cerut ptr orice rau, baraj, lac din tara, sau numai pe apele de frontiera? Sau numai pe raurile si canalele navigabile?
Adica daca merg pe Mures cu barca la plimbare, trebuie aviz de agrement?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH