Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
din pacate si populatia de vidre creste de la an la an ... nimeni nu se ocupa sa mai reduca din ele deja sunt foarte multe
Administrator
Niciodata din ceea ce cunosc eu vidrele n-au afectat echilibrul ecologic...
Administrator
Eu ma indoiesc ca un cormoran prinde un peste doar pt ai manca ochii, dar daca cineva a vazut cu ochii lui asa ceva, eu nu-l pot contraziceSi pe mine ,sincer , ma fac acesti pescari fabulosi (am numit cormoranii) sa-i urasc uneori mai ales ca ,pe Mures ,de multe ori omoara mreana/scobarul si le manaca ochii si apoi ii lasa morti pe apa
Despre studii nu stiu, dar eu(si sunt convins ca si altii care petrec timp pe malul apei) am vazut doar cormorani care ieseau de sub apa cu pestele-n cioc si-l inghiteau cu totul, din aia de ciugulesc doar ochii inca n-am surprins, dar mai este vreme... Si-n lumea animala se mai gasesc ciudatenii...Este si un video pe Youtube despre cormoranii pe apele germane, il caut si il voi pune (scuze de comparatia cu apele germane, dar ma indoiesc ca pe apele romane sau facut studii si documentare...)
Despre studii nu stiu, dar eu(si sunt convins ca si altii care petrec timp pe malul apei) am vazut doar cormorani care ieseau de sub apa cu pestele-n cioc si-l inghiteau cu totul, din aia de ciugulesc doar ochii inca n-am surprins, dar mai este vreme... Si-n lumea animala se mai gasesc ciudatenii...Este si un video pe Youtube despre cormoranii pe apele germane, il caut si il voi pune (scuze de comparatia cu apele germane, dar ma indoiesc ca pe apele romane sau facut studii si documentare...)
In schimb am vazut obleti si alti pesti mici lasati pe mal de pescari si care aveau ochii mancati de furnici, sau alte vietuitoare. Oricum am vazut pescarusi care culegeau pestisori din astia ce pluteau pe suprafata apei, sau chiar de pe mal.
Doamne ajuta tuturor.
....cu ani in urma pe Timis, de dimineata, dupa un atac al Cormoranilor, au ramas scobari morti pe mal..Am vazut un documentar, in legatura cu pasarile care scot ochii pestilor, in care erau tot niste pasari de apa care normal se hraneau cu pesti intregi, dar cand hrana era abundenta, si erau satui, ciuguleau doar ochii pestilor si ii lasau asa plutind. Cica ar fi bogati ochii in ceva vitamine, minerale, etc si de asta ii prefera. Posibil sa fie acelasi fenomen si la cormorani
Administrator
....cu ani in urma pe Timis, de dimineata, dupa un atac al Cormoranilor, au ramas scobari morti pe mal..Am vazut un documentar, in legatura cu pasarile care scot ochii pestilor, in care erau tot niste pasari de apa care normal se hraneau cu pesti intregi, dar cand hrana era abundenta, si erau satui, ciuguleau doar ochii pestilor si ii lasau asa plutind. Cica ar fi bogati ochii in ceva vitamine, minerale, etc si de asta ii prefera. Posibil sa fie acelasi fenomen si la cormorani
.... dar .... fara ochi !!!si de ce ??
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH