Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Lansete Konger?
Ştiţi ceva de lansetele pentru somn Konger?
Mi-au fost recomandate ca fiind foarte bune şi la un preţ foarte mic. Mi-a spus că au acţiune parabolică şi nu pot fi rupte.
Salut şi bucuraţi-vă de natură.
Uite ce e Konger :
Deci lanseta cu pricina nu e pentru somn dar se poate utiliza. Problema e ca e mai utilizata de pescarii de pe mare decat de cei de apa dulce.
Slut Tudor,
Konger sunt special făcute pentru multiplicator sau se poate pune şi mulinetă cu tambur fix?
Personal prefer WFT Never Crack Bank Cat, o să încerc să-mi iau una însă este mai dificil de procurat, Konger este la aproximativ 37 euro bucata. Eventual poate mă ajuţi cu anumite detalii tehnice pentru că ,chiar dacă sunt ieftine dacă nu merg la pescuitul la somn nu cumpăr. Intenţia mea este pentru 2,7 m - pescuit de pe mal aproape şi din barcă.
Salut şi bucuraţi-vă de natură.
Konger, din pozele pe care le-am vazut pe net, e lanseta de spin toata ziua. Poti pescui la somn caci pestii de mare sunt mai puternici chiar la talii mici. Altfel lanseta nu am avut-o in mana. Nici nu cunosc pe cineva care sa o aibe. Personal nu-mi iau lanseta decat dupa ce pun mana pe ea. Nu ma intereseaza ce spune cutare si cutarica despre o lanseta. Pun mana, pun si mulineta pe ea, si daca-mi place o cumpar.