Probabil ati auzit sau il conoasteti pe Andrei Oprea, studentul din Craiova care ne suceste mintile cu salaii de peste 10 kg. Recordul sau (nu stiu daca este egalat de cineva, cu dovada) e unul de 16 kg. In ultima vreme merg cu el la pescuit si am vazut deseori ca are atac de somn pe cand cauta salaul. Uneori "ii da" cate unul atat de mare incat ii rupe (nu se poate atfel, foloseste fire foarte bune dar subtiri), totusi reuseste sa-l tina cateva minute si chiar sa-l ridice la suprafata, un spectacol care merita vazut.
Uitati ce a prins cu doua zile in urma, la shad: unul de aproape 20 de kile. Si asta nu-i nimic, m-a sunat cu o ora in urma ca a scos unul de aproape 40 de kile. Mi-a promis ca trimite poza, o postez imediat ce o primesc. Tineti seama ca foloseste scule si momeli pentru salau, nu pentru somn. Ce ziceti de performanta asta?
In curand Andrei o sa-si faca cont pe forumul nostru si veti putea vorbi cu el direct. Acum nu poate fiindca sta mai mult pe apa si acolo nu are Internet.