Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »suli« (28.05.2014, 18:42)
Zoran ,este laudabil apelul insa dupa parerea mea mai trebuie sa mai treaca poate niste ani pana acest mod de a pescui sa produca efecte.Eu una nu am vazut pe unde am fost la pescuit pescari care sa se gandeasca macar la asta.Ar fi ideal sa eliberam sa salvam astfel si generatiile viitoare de pesti dar v-a fi greu sa lupti cu mentalitatea deja insurubata in creier .Poate odata cu timpul si cu generatiile viitoare de pescari sa reusim sa schimbam mentalitati.SI PTR CA TOT SUNTEM LA CAPITOLUL GENERATII VIITOARE AM SA VA SPUN UN CITAT CARE MI-A PLACUT SI CARE REFLECTA INTRU TOTUL REALITATEA...APELE,PAMANTUL SI NATURA NU SUNT ALE NOASTRE CI SUNT IMPRUMUTATE DE LA COPII NOSTRI,ASA CA AVETI GRIJA CE LASATI IN URMA..
Stiti cit e de simplu sa eliberezi un peste!? Si este si extraordinara senzatia
Stiti cit e de simplu sa eliberezi un peste!? Si este si extraordinara senzatia
...Mai ales daca-l pui pe braconierul satului sa-i dea drumul !!! Senzatia este zdrobitoare!!! Somnul din avatarul meu a fost eliberat anul trecut de unul din principalii braconieri din satul apropiat locului de pescuit! L-am pus pe el sa-l elibereze ,dupa ce mi l-a scos din apa ,dupa ce am facut poze ,tocmai ca eu sa pot ...filma eliberarea! Asta in conditiile in care omul mai avea vreo 4-5 colegi pe mal. Va imaginati ce a urmat?! Senzatia ? Senzatia este ...dincolo de noi!
Senzatia eliberari unui peste este o senzatie de impacare sufleteasca cu tine insusi
Si nu numai...vedem si azi ce se intampla...pe Marea Neagra pescuiesc turcii si bulgarii...ca ne-au chelit marinarii... ...
Sperante sunt,asa a fost peste tot,in toate tarile mai dezvoltate se retinea pestele acum 20-30 ani ..dar in ziua de azi lumea merge la pescuit sa se relaxeze putin ,dupa o saptamana de lucru,si sa se bucure de natura.
E ceva normal sa elibereze pestele si se mira daca vede pe cineva ca il retine,imi face placere sa cred ca si in Romania de maine o sa vedem asa ceva...
Partea proasta e ca nu se gaseste peste proaspat din Mediterana sau Marea Neagra ,care dupa parerea mea e mult mai gustos ca si cel de apa dulce,si salarile sunt inca destul de mici comparate cu alte tari ,asa ca inca o sa mai dureze pana sa schimbam de chip.
Pacat ca politicii nostri au vandut flota de pescuit...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH