Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

(ca sa nu intram in amanunte de geometrie)
Exista exemple destule unde cu frana destransa a fost mai avantajos decit cu ea stransa, sau invers.
y Cum a zis informer .Daca frana este slaba risti ca somnul sa nu se agate ...Pe o frana corespunzatoare suportul va juca rolul pescarului.Asta daca pescarul doarme y
Folosea un cirlig ,,cioc de papagal,,si erau agatati in buza de jos in colt amandoi...
. Si la el am observat ca de fiecare data statea cu multiplicatorul be baitrunner si observa trasatura pe mulineta. vedea fiecare miscare si muscatura a pestelui dupa cum caraia frana. Cand vedea ca pestele e hotarat decupla BR si contra in secunda urmatoare. Oricum avea un stil foarde aparte de a pescui din mai multe puncte de vedere Personal lucrez cu frana stransa tare, stative si fire solide, si incerc sa contrez cit pot de repede. Nu-mi place sa las fara control lansetele. Noaptea pun alarme care semnalizeza bine trasatura ptr a putea rapid sari din somn ca ars.
Dupa contra, mai slabesc din frana daca e nevoie.
...sunt mare fan al lui Jeremy Wade si al seriei lui River Monsters, careia i-am vazut toate sezoanele de vreo 4 ori. Si la el am observat ca de fiecare data statea cu multiplicatorul be baitrunner si observa trasatura pe mulineta. vedea fiecare miscare si muscatura a pestelui dupa cum caraia frana. Cand vedea ca pestele e hotarat decupla BR si contra in secunda urmatoare. ...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH