Am stat mult pe ganduri inainte sa postez acest mesaj dar, intrucat consider ca informatia nu a ajuns la mine intamplator, fac datoria mea transmiterea ei mai departe. Ceea ce veti putea vedea in videoclipul din link nu e pentru cei slabi de inger sau pentru cei care sufera cu inima (si nu glumesc absolut deloc spunand asta). Asa cum se intampla de regula in viata , nevinovatul care se baga cand altii se cearta trage ponoasele iar de data asta sfarsitul e tragic.
Ideea care ar trebui sa va ramana la final e aceea ca , in calitate de stapani, aveti datoria morala fata de animalul de companie sa nu-l puneti in situatii riscante inutil. Ii datorati macar atat celui care si-ar da oricand viata pentru voi .
In clip, proprietarul face cel putin 2 greseli majore : cand scoate cainele si-l afisaza ostentativ intr-o zona cu risc maxim (pe care el ca proprietar si-l asuma benevol si inconstient) si a 2-a cand, in incercarea de a pune cainele la adapost, nu se asigura ca acesta e intr-adevar la adapost (fie legandu-l fie inchizand geamurile si blocand usile masinii).
Nu comentez aroganta, excesul de zel si lipsa de pregatire a politistului sau alte aspecte legate de acesta

ci ma rezum la a evidentia greselile proprietarului de caine

pentru ca, oricare dintre noi cei care aveam aceasta calitate, am putea sa ne gasim la un moment dat in situatii in care in mod inconstient sa ne punem cainele in pericol in mod cu totul si cu totul inutil.
Daca de regula va urez vizionare placuta acum n-am s-o fac ci am sa va las sa vizionati sub indemnul "sa luam aminte".
Ps. Nu uitati ca nu-i pentru cei slabi de inima !
http://digitaljournal.com/article/353559