..
...
)) ..stiu ca nu ai cum sa smulgi bestia din apa - dar ma gandesc ca o mulineta mai tanc si cu un max drag mai mare, mi-ar fi de real folos (cum am citit o postare a lui Zoran - faptul ca reusesti sa scoti bestia intr-un timp relativ scurt - "alegerea echipamentului corespunzator pestelui tinta, un echipament cu care sa-l aducem cit mai repede, cit mai sigur si pe cit posibil fara leziuni grave la mal, marindu-i astfel sansele de supravietuire").. cum sunt la inceput,nici nu vreau sa fac experiente cu o mulineta pe care sa nu fiu 100% sigur..Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
dar parca nu-mi inspira incredere max dragul ala de 9kg
)) ideea e ca incerc sa duc putin in extrem raportul asta calitate-pret..best-money-can-buy ...ca daca eram dispus sa ma arunc la buget mai serios.. poate inclinam spre torque spin trqs9 sau altele..iar lanseta nu o mai alegeam din gama low-cost - calitate rezonabila..
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
tu practic imi zici ca slammerul merita.
)) n-ar fi capat de lume.. in schimb daca apar probleme la mulineta..da.. practic mi-ar fi la indemana sa sun omu' sa iau slammer-ul azi - e nou, adus din germania..mi-a facut si pret bun 370 lei..
, nu cred ca e cazul sa iti bati capul cu frana. Si cu Slammer 560 se scot somni de 2,4 m fara probleme, o frana reglata la 6 kg-forta este suficienta pt a obosi somnii, a proteja lanseta, firul, despicarea carligelor in gura somnului si protejarea spatelui.
Mersi de raspuns Zoran..chiar asteptam si parerea ta.. doar ca..acum sunt si mai indecis 
... singura "problema" la ea ar fi lipsa antireversului infinit.. in rest..review-urile m-au convins.. Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH