Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Salut,
Eu am mai gasit aici unele accesorii mai ieftinute pt gonflabila. Unele sunt cam piperate dar altele merita
Accesorii pentru barci pneumatice - Magazin Piese si Accesorii Ambarcatiuni- Yacht TNG - Iti ofera siguranta zilei de maine!
Salut,
Eu am mai gasit aici unele accesorii mai ieftinute pt gonflabila. Unele sunt cam piperate dar altele merita
Accesorii pentru barci pneumatice - Magazin Piese si Accesorii Ambarcatiuni- Yacht TNG - Iti ofera siguranta zilei de maine!
Io am cam oscilat intre agonie si extaz cu magazinu` asta....
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Salut,
Io am cam oscilat intre agonie si extaz cu magazinu` asta....
pai spune-ne si noua ca sa nu agonizam si noi![]()
Citat
Adeziv pe baza de poliuretan, pentru lipiri de mare rezistenta la cald utilizabil pentru lipirea materialelor din piele , PVC, poliuretan, cauciuc termoplastic(TR), cauciuc vulcanizat (si sortimentele transparente) si a fetelor din piele sau inlocuitori.
Acest răspuns a fost de 2 ori editat, ultima oară de »ovidiu.U« (11.06.2014, 07:50)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH