( L-AM INFORMAT ANTERIOR CA VOI VENII LA TARG)SI RAMANE SA NE INTALNIM LA TARGUL CE SE DESFASOARA INTRE 13-16MARTIE.Vreau sa va intreb pe cei ce citesc acestE randuri,daca vi se pare acest lucru NESERIOZITATE FATA DE CLIENT atata timp cat acest client isi face planuri cu acel produs pe care l-a comandat si trbuie sa-i vina in 48 ORE IAR CLIENTUL RESPECTIV ASTEAPTA VIN ZADAR FARA SA I SE COMUNICE CUM CA NU VA AJUNGE COMANDA LA TIMP( STIMABILE DOMNULE CA NU-TI TRIMIT MOTORU INCA). Pentru acest aspect RUSINE PEAPA.RO! Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
,la trimiterea altor gume pe motiv ca alea comandate de mine nu mai erau ,dar oricum sunt mai bune care le-au trimis ei ,etc,etc. Ultima comanda a mea pt.Biomaster:mulineta a venit fara sticluta cu ulei aferenta Shimano!La o mulineta cu pret peste Stradic sau Rarerium. Si in momentul de fata sunt convins ca cineva din magazin a luat aceasta sticluta si mi-a spus apoi la telefon ca "Asa se livreaza mulineta".Povesti...
Voi ce spuneti?
cand sunt luat de pr..., va trebui sa se termine cu asta. Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Informer ,ti-am spus parca, daca nu deranjeaza adminul, putem oricand sa facem un topic de feedback pentru magazinele on-line...Ar putea fi interesant pentru actionarii magazinelor ,care sunt convins ca nu stiu intotdeauna ce se intampla in magazinul lor...
putem oricand sa facem un topic de feedback pentru magazinele on-line...Ar putea fi interesant pentru actionarii magazinelor ,care sunt convins ca nu stiu intotdeauna ce se intampla in magazinul lor..
si pt mine
nu face bine...
Eu ziceam ca numa la noi e asa ...Pai inseamna ca la noi sunt boboc ,deoarece eu nu am ramas fara bani in comenzile on-line! E drept ca platesc tot timpul ramburs. Mai vedem ce si cum ,dar ma gandesc ca nu ar fi rau ceva feedback-uri . In viitor.
............cu toate ca plata ramburs(la sosirea coletului)te scuteste de multe neplacerii ,ele tot raman..Pai inseamna ca la noi sunt boboc ,deoarece eu nu am ramas fara bani in comenzile on-line! E drept ca platesc tot timpul ramburs.
,acu cativa ani comandasem un "rod pod"o bijuterie,semana
. Problemele au inceput in momentul reglarii suportului
mai bine
.
.....iar vorba ROMANULUI...
.... LAS CA MERGE SI ASA...te face sa te gandesti retrimiti napoi,dar asta
.Hilar,nu? De ex am pe cineva care asteapta un Elite 4 hdi, care "apare" la inceputul lui martie, pe data de 5. L-a si platit, eu l-am comandat si l-am si platit, iar sambata am sunat sa ma asigur ca ajunge, asa cum am promis. S-au scuzat ca sunt chiar la o expozitie ce tine pina miercuri, sa mai sun joi. Am mai sunat astazi si mi-au spus ca nu stiu cind vin sonarele din seria 4 HDI, au probleme cu livrarile din USA. Si asa se tot da, de pe unu' la altul.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH