E drept ca barca care am inchiriat-o oricum nu permitea prinderea sondei cu suportul meu ,aflat inca in constructie.Din fericire insa ,persoana care inchiriaza acolo barci ,dl.Tavi caruia ii multumesc inca odata, ne-a pus la dispozitie un Hummi 550 .Ca norocul ,deoarece "experimentatii" inca nu erau ajunsi...Habar nu am cat de performant era sonarul dar ...nu prea
Era un 2D ,cu o singura sonda ,con de 20 , ecran de 5" ,alb negru .Ca sa nu o mai lungesc ,desi a fost prima oara cand eu si colegul de barca am folosit sonarul ,acesta ne-a ajutat teribil! Am identificat anumite praguri,gropi,canale ...Am gasit ,teoretic cel putin si pesti, dar cred ca pasnici, care erau pozitionati si pe fund si intre ape (la un moment dat a intrat un card de platici cred in conul sonarului si sa vezi distractie pe ecran
).Una cu alta am obtinut si trasaturi tot datorita ,zic eu ,pozitionarii cu sonarul.De salau.
Nu de alta ,dar sa-mi verific ipoteza...
) Ps:nu vreti sa auziti cum prind unii 100 kg de somn pe noapte datorita sonarului si ce crapi se prind la grebla,din barca, tot datorita sonarului ...Iar un sonar cu toate noile descoperiri pe el este ...criminal!
'''''''
cel deal 2
DAR nu iti baga si pestele in traista
......clar!!clar ca modul cum pescuiesti face in final diferenta.
face intodeauna diferenta, in special in locurile necunoscute,pe cate nu ai pescuit niciodata, de care ai auzit tot felul de povesti cu (BALAURI)dar care in final raman povesti
.
va aduce pestii la pozat,sonarul va deveni o necesitate ca si masina, care la inceput era un.... lux !!
.......nu e indispensabil,nu toti care au sonar,prind somni la cloncla clonc este indispensabil.
ci te ajuta sa nu bati o zi intreaga, facand scurta la mana , si crezind ca ne batand treci pe langa (MONSTRU)
.
.
barcile erau raspandite pe toata apa Dunari iei venind pana la cativa metri de malul Romanesc si intrebandune,
( locului 1 se premia cu un cadou consistent)toti vrand sa-l castige. Concursul sa tinut in doua manse ,dupa prima zi rezultatul a fost 1 somn la final
.
Ar fi de mare ajutor pentru cei care nu au sonar,cat si pentru cei care au unul mai putin performant. Cred ca am citit tot despre sonare,am vazut filmuletele de prezentare puse de fabricant insa numai pe simulator. De ce esti multumit ? Sau de ce esti nemultumit de sonarul tau ? Se justifica diferenta de pret intre diferitele modele ? Eu personal as fi incantat sa vad filmulete puse de posesorii de sonare cu un scurt comentariu.Multumesc
.......daca se justifica diferenta depret ??pai poti compara o Dacie 1300.....cu un Mertan !!Se justifica diferenta de pret intre diferitele modele ? Eu personal as fi incantat sa vad filmulete puse de posesorii de sonare cu un scurt comentariu.Multumesc
.
..priveam
.Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH