Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Zoran

ADMINISTRATOR

• Autorul acestui subiect este »Zoran«

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

1

09.01.2014, 20:18

Corectare gramaticală cu ajutorul Browserului (Google Chrome, Mozilla...)

:salut: ,
pt cei care sunt interesați de corectarea textului scris, cu ajutorul browserului, asa se face cu Chrome:

settings/Advanced Settings/ language = setări/ setări avansate/ limba

Se selectează limbile dorite după care se activează corectarea gramaticala (vezi sageata rosie).
index.php?page=Attachment&attachmentID=1054

Apoi, pe cuvintele subliniate în timpul scrierii cu rosu, se merge cu mouse-ul și se apasă tasta dreapta. Se selectează varianta dorită...

index.php?page=Attachment&attachmentID=1055

Pt cuvintele care nu sunt subliniate/ propuse de Chrome pt editare, dar au nevoie de un "ă" in loc de "a", cum ar fi ...varianta dorita..., se copiază "ă"-ul din alt cuvânt.
--------------------------------------------------------------------------

Stie careva cum functioneza la Mozilla? :gandesc:

PS: personal nu prea folosesc aceasta corectare, imi i-a prea mult timp! Cred ca si asa se poate bine citi. :noroc: ..dar am vazut ca unii folosesc pe "ä" in loc de "ă"
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com