Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit
  • Autorul acestui subiect este »kingofbeasts«

Răspunsuri: 616

Locație: sibiu

• Scrie un mesaj privat

1

12.11.2013, 08:08

Tocatorul de plase

intrucat problema plaselor e una generalizata incet incet incep sa apara si solutii antidot impotriva lor . Solutia de mai jos propune un dispozitiv bazat pe o simpla lama de cutter si pare a fi pe cat de simpla si de ieftina , pe atat de eficienta .
enjoy :twisted:

danmiclau56

Știucă

Răspunsuri: 1 579

Locație: TM

• Scrie un mesaj privat

2

12.11.2013, 08:29

alo!!! Sibiu!! :ochi:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

3

12.11.2013, 08:31

dispozitiv bazat pe o simpla lama de cutter
:pauza: ceva mai simplu de bricolat :gandesc:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

• Scrie un mesaj privat

4

12.11.2013, 08:56

saru'mana boierule :apl: :noroc: mai mult decat binevenite schitele intrucat am intentia sa-mi fac unul. daca nu-i cu banat o sa le mediatizez si pe celalalt forum in caz c-or mai fi si altii interesati :bravo:

attila

Șalău

Răspunsuri: 282

Locație: Nördlingen/Resita

• Scrie un mesaj privat

5

12.11.2013, 09:12

Nu stiu cum se face, dar Dan are un raspuns/idee cam pentru orice problema. Si am vazut ca are afinitate catre site-urile rusesti :). Pe de alta parte...ce ti-e si cu rusii astia. Astia au o solutie pentru aproape orice :).
Voi ma urati ca sunt altfel, eu va compatimesc ca sunteti toti la fel.

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

6

12.11.2013, 09:15

Dane, io nu prea inteleg ultima schita, la ce se refera?
Nu-mi pare ca seamana cu imaginea din stanga ei....
Daca te pricepi la rusa, poate gasesti acolo pe site ceva model 3D pt. primul dispozitiv... as putea sa-l frezez, indiferent cat de "curb" ii. :)

Completare ulterioara: cre` ca m-am prins ce-i in schita... un con cu 4 lame pe el... :).
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

• Scrie un mesaj privat

7

12.11.2013, 09:39

e modul in care se prinde lestul de lama in schita aia :bravo:
rectific :doarecapu: : intradevar pare a fi un plumb fusiform cu 4 lame de cutter

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

8

22.11.2013, 08:33

Dane, io nu prea inteleg ultima schita, la ce se refera?
Nu-mi pare ca seamana cu imaginea din stanga ei....
Daca te pricepi la rusa, poate gasesti acolo pe site ceva model 3D pt. primul dispozitiv... as putea sa-l frezez, indiferent cat de "curb" ii. :)

Completare ulterioara: cre` ca m-am prins ce-i in schita... un con cu 4 lame pe el... :).
scuze!!!! acu am vazut ca ati intrebat...... :nervos:

Dimensiunile sunt aproximative. Corpul 1 pote fi din lemn, metal ușor, plastic, marginile de tăiere utilizate 2 cuțit lamă înlocuibilă de papetărie. Ei sunt foarte ascuțite, ieftin și au crestături, care le permit sa se descompuna în cazul unui obstacol. Cel mai simplu mod de a face corpul de torta - pentru a sculpta din masa de "sudare rece", pe care le puteți cumpăra de la orice magazin de accesorii auto. Înainte de a instala lamele trebuie să fie degresate. Pentru freză unghiulară bine lucrat o ar trebui să fie de aproximativ 15 °. Ring 3 servește pentru a lega bunurilor, în cazul în care este necesar pentru turnarea lung sau tăietor. Pentru a fi margini contondente și rotunji a nu răni accidental mâini sau de pește. O astfel de tăietor atașat la linia de pescuit cu o sarcină de rupere doar 4-5 kg, taie ușor împletitură funie de nylon acoperite cu un diametru de 6 mm

scuze sper sa intelegeti a tradus..... google :rizi: :ochi:

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

9

22.11.2013, 09:36

intradevar pare a fi un plumb fusiform cu 4 lame de cutter

si asa arata la final :ochi:

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

10

22.11.2013, 11:53

Nu cred ca forma-i buna, Dane... nefiind conic la partea din fata, ceea ce tai nu-i "impins in cutit" si risti s-o lasi acolo... parerea mea. :)
Sculpteaza si tu altfel cartofu` ala... :rizi: .
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

11

22.11.2013, 12:22

Sculpteaza si tu altfel cartofu` ala... .
cum ??? :nunteleg: :rizi:

• Scrie un mesaj privat

12

30.11.2013, 20:16

varianta scrap heap :zambet: ce nu se poate scoate se poate taia :drac2: :drac2:

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

13

05.03.2014, 14:02

varianta scrap heap ce nu se poate scoate se poate taia

...... nu va descurcatii cu taietorul!!...... va ajuta pestisorul !!:rizi: :rizi:
:soc:

Subiecte asemănătoare