mai mult decat binevenite schitele intrucat am intentia sa-mi fac unul. daca nu-i cu banat o sa le mediatizez si pe celalalt forum in caz c-or mai fi si altii interesati
. Pe de alta parte...ce ti-e si cu rusii astia. Astia au o solutie pentru aproape orice
. Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

. 
: intradevar pare a fi un plumb fusiform cu 4 lame de cutter scuze!!!! acu am vazut ca ati intrebat......Dane, io nu prea inteleg ultima schita, la ce se refera?
Nu-mi pare ca seamana cu imaginea din stanga ei....
Daca te pricepi la rusa, poate gasesti acolo pe site ceva model 3D pt. primul dispozitiv... as putea sa-l frezez, indiferent cat de "curb" ii.
Completare ulterioara: cre` ca m-am prins ce-i in schita... un con cu 4 lame pe el....
Dimensiunile sunt aproximative. Corpul 1 pote fi din lemn, metal ușor, plastic, marginile de tăiere utilizate 2 cuțit lamă înlocuibilă de papetărie. Ei sunt foarte ascuțite, ieftin și au crestături, care le permit sa se descompuna în cazul unui obstacol. Cel mai simplu mod de a face corpul de torta - pentru a sculpta din masa de "sudare rece", pe care le puteți cumpăra de la orice magazin de accesorii auto. Înainte de a instala lamele trebuie să fie degresate. Pentru freză unghiulară bine lucrat o ar trebui să fie de aproximativ 15 °. Ring 3 servește pentru a lega bunurilor, în cazul în care este necesar pentru turnarea lung sau tăietor. Pentru a fi margini contondente și rotunji a nu răni accidental mâini sau de pește. O astfel de tăietor atașat la linia de pescuit cu o sarcină de rupere doar 4-5 kg, taie ușor împletitură funie de nylon acoperite cu un diametru de 6 mm
intradevar pare a fi un plumb fusiform cu 4 lame de cutter

Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

. varianta scrap heap ce nu se poate scoate se poate taia

Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH