Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Feri

Șalău

• Autorul acestui subiect este »Feri«

Răspunsuri: 348

Locație: Cluj-Napoca

Profesia: administrator

• Scrie un mesaj privat

1

26.09.2013, 10:10

Ajutor manual de utilizare Mercedes V-klasse V220 CDI

Va salut prieteni pescari!
Deschid acest subiect nou sa zic dintr-o oerecare stare de disperare. De aprox. o luna de zile am intrat in posesia unui Mercedes V-klasse V220 CDI Trend provenienta Olanda, fara manual de utilizate, fapt care ma deranjeaza foarte mult. Sunt un om care nu alearga in service sau mecanic auto pentru orice maruntis, fiind mai tehnic i-mi rezolv singur multe la masini. Oricum vorba aia: cum i-ti faci tu singur nu-ti face nimeni si in plus te si tunde la buzunar, chestie stiuta de catre toti posesotii auto. Am cautat manuale pe site-uri, forumuri de profil, am gasit doar in suedeza, am facut sapaturi pe la service-uri, reprezentanta mercedes din Cluj, dezmembrari, dar fara folos.
Din motivele mai sus mentionate apelez la ajutorul vostru, poate cineva dintre voi are posibilitatea sa ma ajute in gasirea unui manual de utilizare pentru Mercedes V-klasse V220 CDI anii: 1999-2003, in oricare din limbile enumerate : romana, maghiara, engleza, spaniola, italiana, germana. Va multumesc anticipat tuturor ! :inchinare: :inchinare: :inchinare: