Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

puiut

Oblete

• Autorul acestui subiect este »puiut«

Răspunsuri: 19

Locație: dragasani

• Scrie un mesaj privat

1

21.09.2013, 07:53

Ce se prinde pe Dunare in zona Corabia in aceasta perioada?

Pe data de 5si 6 a10a-2013,am o oportunitate de a ajunge la o partida de pescuit la Corabia :pescuit: ,in zona padurii ce se vede de la strada de la monumentul de la iesirea din oras.V-as fi foarte recunoscator,daca m-ati ajuta cu ceva info despre ce fel de pesti se prind in zona in aceasta perioada si cu ceva tactici si tehnici de abordare a partidei.Va multumesc anticipat! :prieteni:

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

2

21.09.2013, 08:14

Il avem pe Relu aici care e chiar din Corabia, poate te ajuta el cu ceva sfaturi. :noroc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

puiut

Oblete

• Scrie un mesaj privat

3

21.09.2013, 11:04

Sa speram ,mi-ar prinde foarte bine,mai ales ca nu am decit 3 iesiri de cind sut eu pescar,pe acest minunat fluviu .Poate reusim sa ne si intilnim pe acolo, sa bem si un vin de Dragasani :noroc:

4

22.09.2013, 19:39

puiut,
scuze ca am uitat sa raspund la intrebarea ta referitoare la barajul Rusanesti.
pe saltelele alea se prindea - atentie, am scris ca se prindea pt ca nu am mai fost in zona de 2-3ani si nu cred ca ma mai duc la ce haos si braconaj am vazut in zona - deci revin, se prindea crap si caras, platica frumoasa iar uneori salau la peste viu (cel putin asta am prins la ultima iesire acolo)

puiut

Oblete

• Scrie un mesaj privat

5

23.09.2013, 06:59

Multumesc Adi,miine am deja programata o iesire de 2 zile ,la Rusanesti in lac,pestele tinta fiind platica,dar si somnul la stationar cu 2 lansete.Eram curios,pentru ca aveam ceva zvonuri cum ca ar merge salaul pe barajele de pe acolo,m-ar fi interesat o partida de twistereala,sper sa aflu mai multe miine cind ajung in zona,iar iesirea urmatoare sa o fac la salau.

Subiecte asemănătoare