Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

danmiclau56

Știucă

• Autorul acestui subiect este »danmiclau56«

Răspunsuri: 1 579

Locație: TM

• Scrie un mesaj privat

1

17.09.2013, 08:40

Cum gasim cel mai bun loc, de pescuit pe mal !

Ultima gaselnita a pescarilor la stationar pe Dunare!........ si nu numai e cautatul solzilor si resturilor de peste :doarecapu: .Nesimtirea unora!........ bucuria altora! :nunteleg: .
Dumineca pe malul Dunari, ma intilnesc cu niste cunoscuti si intrebindui ce sa prins , am primit un raspuns ciudat : noi nimic dar uite ce e pe mal !locul asta e F.bun !
Pe mal, prin iarba, solzi pestilor curatati si lasati pe malul apei,de catre niste nesimtiti care dupa plecarea lor acasa nu-i mai intereseaza nimic.Totul combinat cu resturi de peturi ,pungi locul arata
groaznic. Noaptea o gramada de sobolani cat motanul vin sa manance,ramai :soc: !
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

2

17.09.2013, 11:43

Din pacate in aceasta privinta nici malul muresului nu este departe ... :zid:

Răspunsuri: 43

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

3

17.09.2013, 11:50

Pe cat de urat suna/arata, pe atat de bun este locul! Stiu de la taica-miu ca abordeaza aceeasi strategie de cercetare inaite de pescuit!

4

18.09.2013, 21:32

. Noaptea o gramada de sobolani cat motanul vin sa manance,ramai :soc: !

dane,
te invit pe Olt, la Rusanesti in aval de baraj, exista dale de beton si niste "saltele" umplute cu beton care formeaza tot un dig - ehh, in locurile astea te mananca sobolanii de viu, noaptea daca nu ai o sursa de lumina cat mai puternica
si ca in acel loc mai sunt multe altele pe Olt - din pacate :nervos:

puiut

Oblete

Răspunsuri: 19

Locație: dragasani

• Scrie un mesaj privat

5

19.09.2013, 06:26

ce se prinde acolo pe pernutele alea la Rusanesti Adi ?Sunt din Dragasani si vreau sa ma duc si eu in zona aia ,saptamina viitoare !

6

19.09.2013, 06:38

Ultima gaselnita a pescarilor la stationar pe Dunare!........ si nu numai e cautatul solzilor si resturilor de peste :doarecapu: .Nesimtirea unora!........ bucuria altora! :nunteleg: .
Dumineca pe malul Dunari, ma intilnesc cu niste cunoscuti si intrebindui ce sa prins , am primit un raspuns ciudat : noi nimic dar uite ce e pe mal !locul asta e F.bun !
Pe mal, prin iarba, solzi pestilor curatati si lasati pe malul apei,de catre niste nesimtiti care dupa plecarea lor acasa nu-i mai intereseaza nimic.Totul combinat cu resturi de peturi ,pungi locul arata
groaznic. Noaptea o gramada de sobolani cat motanul vin sa manance,ramai :soc: !
Apoi cativa solzi lasati pe alte locuri decat alea pe care pescuiesti de obicei,nu strica.Daca nu ai batatoresti oleaca locul,lasi asa,cateva mucuri de tigari si un ambalaj de gume,''aruncat'' intimplator chiar acolo.. :rizi: :rizi:
'''..as vrea sa practic c@R, dar ..legea nu-mi permite..''' :nunteleg:
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:
'''''.....sa invatam unii de la altii..'' :drac:
''''...daca as prinde peste la fiecare iesire, si eu as practica c@R...''' :nu:

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

7

19.09.2013, 07:09

cativa solzi lasati pe alte locuri decat alea pe care pescuiesti de obicei,nu strica.
Gigi treaba e cit se poate de serioasa Iar daca se continua nu stiu ce se va intampla(focar de infecii 100%).Ca se lasa citiva solzi hai! dar parca sunt batuti in cap. Pe linga solzi sange mate si totul pe locul unde nesimtirea sa dintrat iar combinat cu resturile de pungi conserve peturi sticle
sparte e ca o groapa de gunoi (raiul sobolanilor) :necajit: .Apropo de sobolani, atita timp cat se lasa resturi de mancare va fi raiul lor.Si pe Timis dupa o iesire la iarba verde si in care se lasau resturi de mancare sobolani misunau acu dupa ce a lovit criza nu se mai vad au disparut. :nunteleg:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

8

19.09.2013, 07:37

Am patito si eu cu ani in urma la Dunare. Am curatat tot locul de mizerie de la bun inceput, dar " ...ce pi..a masii, pute a hoit de te omoara mirosul!?" Eh, a 3-a zi iasa o vulpe chiar in fata mea si tzisti sus pe deal. Avea vizuina langa apa, sub pietre la "linia dreapta". Am pindito cind se intoarce, ca sa nu ne muste dracului de mai stiu eu ce, cind ti lumea mai draga :soc: Dar fara rezultat: a intrat 20 de m mai departe in apa si a inotat pina la vizuina.
Vazind ca nu ne vrea raul, am lasato in pace si ne-am mutat 10 m mai departe, contra vantului, unde nu am mai avut treaba cu ea. :pauza:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

9

19.09.2013, 08:46

dane,
te invit pe Olt, la Rusanesti in aval de baraj, exista dale de beton si niste "saltele" umplute cu beton care formeaza tot un dig - ehh, in locurile astea te mananca sobolanii de viu
Ady !!! am plecat sa cumpar pistol u aer comprimat :) facem un Safary pe cinste .Cu multi ani in urma venea pe Timis la pescuit un pescar

care avea un pistol cu aer comprimat, cit era noaptea de lunga vana sobolanii care veneau sa-i manance mamaliga :bucuros:
si acu una de rasu- plansu prietenul lui se scoala spre dimineata (pescuia la crap )si incarca carligele cu momeala (se culca)iar dimineata
o montura trasa intr-o gaura iar celelalte taiat nailonu :rizi: .

10

19.09.2013, 09:33

...

Atentie sporita la armele cu aer comprimat !!! Legal nu se pot folosi decat in poligoane special amenajate, altfel dosar penal :soc: , mai ales daca folositi la "vanatoare" ... chiar si de sobolani!!!

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

11

19.09.2013, 09:49

Atentie sporita la armele cu aer comprimat !!! Legal nu se pot folosi decat in poligoane special amenajate, altfel dosar penal , mai ales daca folositi la "vanatoare" ... chiar si de sobolani!!!

Nu Necesita documente, Este o arma airsoft. :rizi: :bucuros2:

12

19.09.2013, 10:02

Airsofturile "legal" se folosesc doar in poligoane amenajate ... anual se modifica lega armelor, dar referitor la armele cu aer comprimat :
" PRINCIPALELE MODIFICĂRI PREVĂZUTE DE O.U. NR. 26/2008 ÎN DOMENIUL ARMELOR NELETALE

1. Armele de autoapărare şi de tir, cu proiectil au fost supuse autorizării.

În această categorie intră pistoalele cu bilă de cauciuc şi armele scurte şi lungi cu aer comprimat.

Persoanele fizice pot procura arme din aceste categorii numai cu îndeplinirea cumulativă a următoarelor condiţii:

au împlinit vârsta de 18 ani;

nu au fost condamnate, prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă, pentru infracţiuni comise cu intenţie, prevăzute de lege cu pedeapsa închisorii mai mare de 2 ani;

nu sunt învinuite sau inculpate în cauze penale pentru fapte penale prevăzute cu pedeapsă mai mare de 2 ani;

sunt apte din punct de vedere psihologic şi medical.

2. Incriminarea ca infracţiune a:

- deţinerii ilegale a armelor neletale (cu închisoare de la 3 luni la un an)

- uzului de armă neletală (închisoare de la 6 luni la trei ani).

In consecinta daca folosesti o arma uc AC in afara poligonului ai de umblat prin tribunale ... si te paste intre 6 si 36 luni de inchisoare...chiar si cu suspendare .. Merita ? :gandesc:

Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »kzoli« (19.09.2013, 10:11)

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

13

19.09.2013, 10:30

Merita ?
Ai dreptate ! nu merita! Renunt ! :bravo: