,
... ca io tare nu o inteleg... Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
) pescarii presupun ca va veni un moment cand pestele va incepe sa se hraneasca, datorita schimbarii in cauza.
ZORAN anul trecut in august si septembrie prindeam crap si caras zilnic destul de bine anul acesta pina acum nu am prins decit cite un crap doi din cind in cind si caras tot asa nici somnul nu a mai tras nici salaul probabil apa calda I face apatici si le scade pofta de mincare acuma apa a inceput sa se raceasca si deja da semen de mincare am auzt ca de vreo 2 zile a inceput sa le rupa somnul la baieti la spinning lea rupt bête si mulinete
sa si prins 1 alaltaieri la arici de 20 kg deja somnii cei mari au intrat la mal simnt racirea apei
Sper sa fie doar o constatare si nu un adevar. In putinele partide de pescuit am reusit marea perforanta de a nu prinde mai nimic .Ca nu am prinsAm intalnit (si nu putine) cazuri in care apele pe care pescuiam pur si simplu pareau moarte si lipsite de peste.
dezamagirea domnelor la apropierea sfarsitului celor 5 min bilunare de care mai toti suntem capabili...
"...acușa tră' sa-și dea drumu'..." !?! ce ascunde aceasta presupunere?
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »bogdanbogdan« (9. September 2013, 21:02)
....."...acușa tră' sa-și dea drumu'...