Ehhh si uite asa intram din nou in polemica...
dar daca voiai sa dai la 100 de metri mai jos, de ce nu ti-ai aruncat lansetele cu 100 de metri mai jos si sa le grupezi pe mal tot acolo?Lansetele erau f grupate pe mal, iar in apa le-am tras in praguri diferite, cam pina la 100 m in josul locului
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
ca practic ai ocupat 100 m de mal.
Depinde ce intelegi prin corect: pe o apa publica nu exista locul meu sau locul tau!Am procedat corect?
nu merita plantatul cu bolovani. e f complicat si greoi, si apoi mai e ceva. nu cred ca mai scoate cineva la sfarsitul partidei bolovanul din apa. dar lasandu-l acolo el devine agatatura. daca 10 pescari planteaza cu bolovani in acelasi loc, posibil ca acel loc sa se compromita in sensul ca devine un loc cu agatatura multa. si e pacat, daca tot tine peste si fara agatatura
(@bogdanbogdan: daca plantezi cu bolovan de 10kg, nu-ti duce curentul apei nici o montura...).
...Duminica buna!...
Exemplu: cunosc un tip care la Mures pescuieste in locuri deschise deoarece ,in general ,sub 8 bete nu are in apa! Pai daca tot pierde timpul la Mures macar sa stie de ce sta!...
Se pare ca unii dintre noi nu prea avem experienta la pescuitul stiucii cu pestisor viu...La fel facea o cunostiinta si pe Barzava. Monta pe o distanta de 200 m vreo 10 lansete la stiuca, cu carasei cit palma si mai mari. Si atunci sa vezi alergaturi si rupturi ca nu ajungea la timp sa contreze...
De multe ori mai putin este mai mult
Foarte corect! cu specifficatia doar 4 lansete de persoana! mai ales daca cel care-l ocupa e strain si nu are de unde sti ca e locul (PERSONALIZAT)Avand in vedere ca legea romanesca nu prevede, din cate stiu eu, limite intre pescari pe o apa naturala,
primul venit, primul beneficiaza de locul gasit LIBER